ECCO

ECCO er en dansk verdenssucces, hvor stil og komfort går hånd i hånd. Denne kombination har gjort ECCO til en af verdens førende producenter af fodtøj og synonym med kvalitetssko – også i Tyskland.

Hele verden går i ECCO sko
ECCOs produkter sælges i 90 lande fra mere end 2.200 ECCO butikker og fra over 14.000 salgssteder. ECCO er familieejet, grundlagt i Danmark i 1963 og beskæftiger flere end 21.000 ansatte.

ECCO ejer som en af de få i branchen hele værdikæden fra egne garverier og skofabrikker til butikker. Det er ECCOs mål at være det førende brand på verdensplan inden for salg af premium sko og kvalitetslæder. ECCO forsøger til stadighed at forbedre sine processer og at formindske omkostningerne, men uden at gå på kompromis med komfort og kvalitet.

Fokus på det tyske marked
Det er ECCOs mål at styrke sit brand og markedsposition på sine nøglemarkeder, herunder Tyskland. ECCO blev registreret som selskab i Tyskland i 1989, men allerede siden 1960’erne har Tyskland været et vigtigt marked for ECCO, og i 1981 blev der etableret et salgskontor i Hamborg. ECCO ønsker at komme tættere på sine kunder og er parat til at møde dem via partnerbutikker, egne butikker og e-handel platforme. ECCO har pt. en storby-strategi i Tyskland, hvor ECCO åbner såkaldte flagskibsbutikker på nogle af de syv største byers bedste adresser. ECCO er størst i det nordlige Tyskland, men er bevidst om, at der er et stort potentiale i den sydlige del af landet, der sammen med Hamborg-området har den stærkeste økonomi.

ECCO håber, at netværket i Dansk-Tysk Handelskammer kan hjælpe med at holde virksomheden opdateret i forhold til den seneste udvikling inden for dansk-tyske erhvervsrelationer, herunder markedstendenser.