Rekruttering

I søger kvalificerede og flersprogede medarbejdere eller praktikanter med internationale kompetencer til jeres aktiviteter i Danmark eller Tyskland?

© Jacob Lund Photography

Vi kan hjælpe jer med at finde frem til egnede profiler gennem vores CV-database med tyske og danske kandidater. I får synlighed over for Handelskammerets omfattende dansk-tyske netværk, og vi kan tilpasse jeres stillingsannoncer sprogligt og kulturelt. Vi kan derudover henvise til rådgivere i vores netværk, som tilbyder en bred vifte af HR-ydelser og kan rådgive jer om den rette fremgangsmåde for netop jer i forhold til rekruttering af medarbejdere i Tyskland eller tysksprogede medarbejdere i Danmark.

Vores tilbud

Rekruttering af medarbejdere

Annonce med synlighed overfor et dansk-tysk netværk og CV-database
Vi offentliggør jeres annonce på Dansk-Tysk Handelskammers jobportal på vores hjemmeside samt på vores LinkedIn-side med mere end 6.600 følgere. Egnede kandidater fra vores CV-database bliver automatisk adviseret om jeres jobopslag. En annoncering koster kr. 3.500,-. 
Hvis jeres annonce skal oversættes, tilbyder vi dette mod betaling på kr. 750,-. 
For medlemsvirksomheder i Dansk-Tysk Handelskammer er det gratis at slå stillingsopslag op. 

Sparringsamtale
For at en succesfuld rekruttering skal lykkes er det afgørende at have de strategiske overvejelser på plads og at have viden om muligheder i forhold til de medarbejdere, som skal stå for den tyske forretning. Skal der ansættes en medarbejder i Tyskland eller er en medarbejder i Danmark med tyske kompetencer en mulighed? Hvordan ser arbejdsmarkedet ud i den pågældende tyske region, hvad er lønniveauet, og hvad kan I forvente af spørgsmål fra potentielle tyske kandidater? Kom godt i gang med jeres søgning og benyt muligheden for en sparringsamtale med en HR-partner fra vores netværk.

Juridiske og skattemæssige spørgsmål og udarbejdelse af kontrakt
Vores Legal & Tax partnere kan hjælpe dig med udfærdigelse af kontrakter og svare på arbejds-, social- og forsikringsrelaterede spørgsmål.