Medlemsfordele

Læs mere her om vores medlemsfordele i Dansk-Tysk Handelskammer.

NETVÆRK OG EVENTS

Hovedevents

Tre gange årligt afholder vi vores hovedevents: Vores traditionelle nytårsreception, årsdag/sommerfest og til efteråret skiftes der hvert andet år mellem oktoberfest og gallamiddag. Som medlem får du gratis billetter og/eller rabat på vores events. Vi glæder os til at se dig!

Morgen- og gå-hjem-møder

I løbet af året har vi en række mindre netværksarrangementer i form af morgen- eller gå-hjem-møder. Vi tager aktuelle faglige emner op og diskuterer dem i en dansk-tysk kontekst. Der er altid rig mulighed for networking før og efter vores arrangementer. Find altid aktuelle events her.

Netværk i Fokus

Med formatet "Netværk i fokus" tager vi på virksomhedsbesøg og faciliterer, at medlemmer besøger medlemmer. Find vores aktuelle og tidligere arrangementer her. Kunne du også tænke dig at være vært en dag? Kontakt gerne Membership Manger Anne Rasmussen på ar(at)handelskammer.dk eller +45 33 41 10 30.


INFORMATIONER

Find os på de sociale medier

Følg os på Linkedin, hvor vi løbende poster om aktuelle nyheder, tilbud og events fra os og vores partnere.

Publikationer

Med jævnlige mellemrum udgiver vi nye publikationer om eksempelvis tysk forretningskultur, en handelsguide til det tyske marked eller et magasin om byggebranchen i Danmark. Som medlem kan du gratis bestille publikationer.

Newsroom

Vi ønsker at holde vores medlemmer opdateret om dansk-tysk samhandel, juridiske forhold, events mv. Derfor tilmeldes du som medlem automatisk vores nyhedsbreve. Du kan læse mere om alle formater og afmelde dig, hvis du ikke længere ønsker at modtage et eller flere nyhedsbreve.


SYNLIGHED

RABATTER

15 % rabat på vores serviceydelser

Ud over at være en medlemsorganisation tilbyder Handelskammeret serviceydelser, som kan varetages af interesserede kunder. Som medlem får din virksomhed 15 % rabat på vores serviceydelser markedsrådgivning, medarbejderrekruttering, etableringsrådgivning, momsservice og emballage– og miljøservice.

Medlemsrabatter i Members4Members

Som medlem af Dansk-Tysk Handelskammer har du adgang til en række eksklusive rabatter fra vores medlemmer til medlemmer. Skriv til os, hvis du også ønsker at tilbyde dit produkt/service via netværket. Find inspiration.

MEDLEMSSERVICE


HR-fordele

CV-database

Find din næste medarbejder i vores CV-database. Kontakt Ninna Suhr Poulsen på nsp@handelskammer.dk for et login.