Start.up! Germany Tour 2024

Er du en dansk startup? Og er du interesseret i at udvide din forretning til Tyskland? Dansk-Tysk Handelskammer giver fem danske startups muligheden for at deltage i Start.up! Germany Tour 2024.

Start.up! Germany Tour er en primær digital tour, der har til formål at bringe internationale startups sammen med virksomheder og andre nøgleaktører i delstaten Nordrhein-Westfalen og derigennem fremhæve de fordele, delstaten tilbyder som et sted at starte sin virksomhed.

Hvorfor deltage?

 • Tyskland er et vigtigt stop i en europæisk markedsudvidelse
 • En måde at fremskynde internationaliseringen på
 • Udveksling med eksperter og andre startups

Hvordan ser Tour-programmet ud?

Dette års program er inddelt i fire faser: EXPLORING, CHALLENGING, CONNECTING og EXTENDING. Hver enkelt fase indeholder sin eget specifikke program og dertilhørende events.

#Exploring: Fra d. 5. marts til d. 11. april afholdes ti webinarer, hvor startups vil få nyttig information om Nordrhein-Westfalen (NRW) som lokation, dets forskellige industrier, og hvordan man får en succesfuld forretning i Tyskland/NRW. Du kan læse mere her og tilmelde dig ét eller alle webinarer.

#Challenging: En enkeltbillet til Tyskland! Denne pre-konkurrence består af fem regionale pitch-konkurrencer: Nord- og Sydamerika, Europa, Afrika, MENA og Asien. I Dansk-Tysk Handelskammer har vi fundet den startup der skal deltage i den digitale pitch-konkurrence. Hvis Stykka er blandt vinderne her, får de muligheden for at rejse til Tyskland/NRW og tage del i programmet on-site (fase 4).

#Connecting: Denne fase er hjertet af Start.up! Germany Tour - hovedprogrammet finder primært sted online fra den 14. til den 16. april 2024. Gennem omvendte pitches, matchmaking og samtaler vil alle startups lære spændende virksomheder, investorer og institutioner at kende. Der er stadig mulighed for at blive én af de fem danske startups, der kan deltage i hovedprogrammet.

#Extending: Kun vinderne fra fase 2 kan deltage fysisk i et ekstra programpunkt. Her får de mulighed for at udvide deres erfaring med detaljer om markedsadgang, samarbejde i tech-klynger eller at finde den rigtige industrielle partner samt investor til deres virksomhedsformål.

Hvem kan deltage?

Startups der

 • er yngre end 10 år,
 • har passeret frø-stadiet,
 • har succes på det danske marked,
 • har udviklet en skalerbar forretningsmodel med en international tilgang inden for en af disse sektorer
  • Grøn teknologi
  • Industrielle løsninger
  • Life Science
 • samt har *et oplæg til, hvordan din forretningsmodel kan anvendes på det tyske marked og dets kunder.

*Hvis der stadig er behov for at indhente det forsømte her, kan du deltage i de forberedende webinarer (forprogram: uge 3-10, 2024).