Legal & Tax netværk

Tax Partner

DanTaxLegal GmbH arbejder inden for tysk tax & legal med særligt cross-border fokus på danske virksomheder med økonomiske/erhvervsmæssige aktiviteter i Tyskland. DanTaxLegal tilbyder skattemæssig, juridisk og driftsøkonomisk rådgivning samt assisterer ved alle administrative økonomiopgaver og ved ekstern skatterevision - med særlig ekspertise inden for international skatteret og dobbeltbeskatning. De knap 65 medarbejdere taler dansk, tysk og engelsk. DanTaxLegal er med i forreste række inden for datamanagement og digitale arbejdsprocesser - men samtidig med stor vægt på den personlige kontakt. DanTaxLegal er vores tyske partner for små og mellemstore virksomheder.

Martinsen Statsautoriseret Revisionspartnerselskab er et nationalt og regionalt rådgivnings- og revisionsfirma med selvstændige kontorer i Esbjerg, Grindsted, Kolding, København, Skjern, Tørring, Vejen, Vejle, Odder og Aarhus. Vi er placeret solidt i det lokale og regionale, og vi er kendt som et kompetent revisionsfirma tæt på kunderne. Vi beskæftiger ca. 220 medarbejdere, heraf ca. 30 statsautoriserede revisorer, og sætter en ære i at levere engageret og loyal service. Vi har en række tysktalende medarbejdere. Vi er en moderne servicevirksomhed, som tilbyder alle ydelser inden for en revisors naturlige arbejdsområder, herunder især revision, regnskabsmæssig assistance, skatterådgivning, økonomistyring og anden økonomisk rådgivning. Vores ydelser efterspørges af erhvervsdrivende, institutioner, offentlige virksomheder og enkelt personer. Som kunde hos os Martinsen du altid en fast kontaktperson i et team af medarbejdere, der sørger for at levere de af jer ønskede ydelser. Du ved derfor altid hvem du kan tage kontakt til.

"Når man er i Rom, så gør som romerne gør." Forskellene i skatte- og retssystemerne mellem Danmark og Tyskland er mere vidtrækkende end ofte antaget - på trods af mange ligheder. Det viser vores erfaring med danske klienter. Som dansker ville man ikke nødvendigvis tro, at visse spørgsmål i Tyskland kan være en udfordring eller i det mindste bør overvejes. I sådanne tilfælde er det vigtigt at vide, at man har en pålidelig, erfaren og fagligt velpositioneret partner inden for skat, revision og jura ved sin side, en partner, der kender Tyskland ud og ind. Möhrle Happ Luther kan og vil gerne være denne partner for din virksomhed. 

Möhrle Happ Luther er et førende erhvervsadvokatfirma fra Nordtyskland, der blev grundlagt i 1928. Mere end 400 dygtige medarbejdere arbejder for vores klienters succes. I teams bestående af medarbejdere fra skatterådgivning, juridisk rådgivning, revision og rådgivning arbejder vi efter mottoet "sammen excellent": Vi yder tværfaglig støtte på bl.a. dansk, tysk og engelsk til nationale og internationale virksomheder i deres daglige forretning og i komplekse projekter. Möhrle Happ Luther er en del af Crowe Global, der er et af de 10 største konsulentnetværk på verdensplan. 

Sønderjyllands Revision har i over 75 år rådgivet virksomheder i det dansk-tyske grænseområde fra vores kontorer i Padborg, Aabenraa og Sønderborg. Vores kernekompetence er vores engagement! Vi rådgiver og sparrer med virksomhedens ejer om struktur, forretningsudvikling, køb og etablering af virksomhed. Vi er statsautoriserede revisorer med bredt kendskab til skatte- og momsret, og tilbyder alt inden for revision og bogføring til regnskabsudarbejdelse. Vores eksperter rådgiver både på dansk og tysk.

Legal Partner

advores Advokater & Rechtsanwälte består af et tysk-dansk team af erfarne advokater, som rådgiver på tværs af landene i partnerskab med vores klienter. Vores viden om begge lande, kulturer og retssystemer giver os et unikt perspektiv, hvilket vi bruger til gavn for virksomheder i begge lande. Vores mål er at gøre loven forståelig.

Vores services i Tysk­land omfatter bl.a. stiftelse af selskaber og rådgivning om handels- og selskabs­ret, ansættelsesret, e-commerce, GDPR, lejeret og insolvens, samt bistand ved kontraktudformning og gennemførelse af transaktioner, f.eks. ved køb og salg af virksomheder, fast ejendom og vedvarende energi projekter (vind, sol, biogas), samt finansiering heraf, for banker og investorer. Derudover tilbyder vi assistance i forbindelse med inddrivelse af fordringer og retssager.

advores har kontorer i Hamborg, Flensborg og København.

BROCK MÜLLER ZIEGENBEIN er en af de førende nordtyske advokatvirksomheder med kontorer i fem nordtyske byer. Advokatfirmaet servicerer store og mellemstore erhvervsvirksomheder, kreditforeninger og freelancere. Kontoret i Flensborg har opbygget et speciale i rådgivning af danske virksomheder og rådgiver danske virksomheder i alle spørgsmål om tysk ret. BROCK MÜLLER ZIEGENBEIN er vores partner i Nordtyskland med fokus på fast ejendom, selskabsret og ansættelsesret.

Advokatpartnerselskabet DAHL er et af landets største advokatfirmaer med 200 medarbejdere, heraf 100 jurister, fordelt på kontorer i Aarhus, Esbjerg, Herning, Viborg og København. DAHL leverer full-service rådgivning til en lang række erhvervsvirksomheder, offentlige myndigheder og private virksomhedsejere. DAHL er vores partner for retsområderne udbudsret, selskabsret, ansættelsesret, samt forsikrings- og transportret.

kallan er et tysk advokatfirma med særlig ekspertise i tysk-skandinavisk erhvervsliv. Vores nordiske rødder går langt tilbage. Vores struktur er national, men vi tænker og arbejder internationalt. Vi har en overskuelig størrelse, men vi tænker ud af boksen. Vores advokater arbejder i integrerede teams, er fremragende uddannet og internationalt kyndige. Foruden tysk og engelsk taler vi også dansk og svensk. Fra vores to kontorer i Berlin og Frankfurt arbejder vi for vores klienter i hele Tyskland. Vi har også et bredt netværk af kollegaer i Danmark, Finland, Norge og Sverige samt andre lande. Vores styrke er juridisk rådgivning, som er præcis og lige til. Vores specialer er almen erhvervsret, ansættelses- og arbejdsret, bank- og finansret, fast ejendomsret, IP-ret, IT-ret, M&A, persondataret samt selskabsret.

NJORD Law Firm er et specialiseret advokatfirma med internationalt udsyn og erhvervsrettet fokus. Vi har kontorer i København, Roskilde, Aarhus og Silkeborg samt i de baltiske lande. Vores afdeling for fast ejendom og entreprise er en af landets førende på området og tæller nogle af Danmarks mest erfarne advokater, hvoraf flere er tysktalende. De rådgiver entreprenører, bygherrer og arkitekter om forskellige områder inden for fast ejendom og entreprise. Holdet tæller desuden eksperter i miljøret og ejendomsrelateret skatteret.

Vi er vant til at arbejde både lokalt, nationalt og på tværs af landegrænser. Gennem mange år har vi oparbejdet stor ekspertise vedrørende såvel større internationale byggeprojekter som mindre lokale byggerier. Vi tilbyder blandt andet rådgivning og sparring omkring køb og salg af ejendomme, erhvervslejeret, ejendomsoverdragelser, kontraktforhandlinger mellem entreprenør og bygherre, ejendomsudvikling, ansvarssager vedrørende arkitekt- og ingeniørrådgivning, forsikrings- og skatterelaterede spørgsmål, mangler og forsinkelse i forbindelse med entreprisen m.v.