Tilbageblik

Top Event

I samarbejde med IHK Flensburg inviterede vi til webinar om dansk (arbejds)kultur mandag d. 12. februar.

A coffee with
Top Event

Did you know that on average, companies have 39 % higher change of outperforming the market when focusing on diversity intelligence? This is only one of the reasons why diversity management is necessary for your company.

Gå hjem-møde
Legal & Tax
Top Event

Den 24. januar 2024 afholdte vi i samarbejde med vores partnere advores og BDO gå hjem-møde om ESG- og bæredygtighedsrapportering, og hvilken betydning det har for dig som leverandør til danske og tyske virksomheder.

Odd Fellow Palæet
Top Event

Torsdag d. 18. januar havde vi fornøjelsen af at byde medlemmer, kunder og samarbejdspartnere velkommen til Dansk-Tysk Handelskammers nytårsreception  Odd Fellow Palæ i København.

Side 1 von 44