Nye medlemmer

 • 3D BAU HR SERVICES

3D BAU HR SERVICES

I mere end 10 år har 3D BAU HR SERVICES arbejdet med ansættelse af byggespecialister og byggeledere for tysksprogede lande.            Alt efter behov kan de koordinere hele holdet, organisere indkvartering og lejebiler, samt registrere arbejdstider og gennemføre tilstedeværelseskontrol og afregning. Deres software gør det nemt for kunderne at holde styr på alle processer.  

Læs mere om 3D BAU HER.

 • 360 Law Firm

360 Law Firm

360 Law Firm er et internationalt advokatfirma med base i København. De har en simpel tilgang til at løse komplekse juridiske udfordringer for deres klienter. 

Læs mere om 360 Law Firm HER.

 • AcculLux White + Sutor

AcculLux White + Sutor

AccuLux Witte + Suttor fremstiller og handler med genopladelige og ikke genopladelige lommelygter, akku LED-forlygter, hjelmlygter og eksplosionsbeskyttelse. AccuLux er det verdenskendte mærke fra Witte + Sutor GmbH. Alle produkter bliver produceret miljøvenligt og med lang levetid.  

Læs mere om AccuLux Witte + Suttor HER 

 • A/S Global Risk Management Ltd

A/S Global Risk Management Ltd

A/S Global Risk Management Ltd. Fondsmæglerselskab blev grundlagt i 2004 som en del af Bunker Holding-koncernen. Det er et investeringsselskab med licens fra finanstilsynet. A/S Global Risk Management har hovedkontor i Middelfart, Danmark, men har også kontor i København og Singapore.

Læs mere om A/S Global Risk Management Ltd HER.

 • AIRbyNATURE ApS

AIRbyNATURE ApS

AIRbyNATURE er et dansk ventilationsfirma med kontor i Aalborg. Siden 2016 har vi designet, produceret og leveret rørfrie ventilationssystemer til private såvel som erhvervskunder. Deres produkt er patenteret, og kan skræddersyes til dig og dine behov, – om det er til eksisterende bolig eller til et fremtidigt byggeprojekt. AIRbyNATURE ApS udvikler og leverer ligeledes ventilationsløsninger til hele rækkehuskomplekser og etageejendomme.

Læs mere om AIRbyNATURE ApS HER.

 • Allegro Packets GmbH

Allegro Packets GmbH

Leipzig-baserede Allegro Packets GmbH er en af de førende udbydere af løsninger til analyse og overvågning af IT-netværk og udstyrer virksomheder fra alle sektorer verden over med fejlanalyseværktøjet "Allegro Network Multimeter".

Læs mere om Allegro Packets GmbH HER.

 • Apollo Tyres

Apollo Tyres

Apollo Vredestein producerer og distribuerer kvalitetsdæk under mærkerne Apollo og Vredestein over hele verden. Produktudvalget omfatter dæk til biler og lastbiler, dæk til landbrugs- og industrielle anvendelser samt cykeldæk. Deres 1.800 medarbejdere i Europa er kendetegnet ved egeninitiativ, kvalitetsbevidsthed og en høj grad af fleksibilitet.

Læs mere om Apollo Vredestein HER

 • BEAS A/S

BEAS A/S

BEAS er en af nordens førende leverandører af bl.a. forsyningsstandere, billetautomater og systemer til adgangskontrol til marinaer, lystbådehavne, campingpladser og turistattraktioner. De følger med udviklingen og præsenterer løbende software-opdateringer, så jeres løsning rækker ind i fremtiden. Professionelle industrielle designere sikrer kvalitet i materialevalg og design. Med en BEAS-løsning får man således et danskproduceret kvalitetsprodukt, der betaler sig.

Læs mere om BEAS A/S HER.

 • Be Social

Be Social

BERGEN SOCIAL tilbyder international ekspertise inden for sociale medier og skræddersyr den perfekte strategi på tværs af alle relevante platforme som Instagram, Facebook, LinkedIn, TikTok og YouTube. Deres team består af social media managers, videografer og specialister i reklamekampagner.

Læs mere om BERGEN SOCIAL HER.

 • Boregruppen

Boregruppen

Boregruppen er et rådgivende entreprenør- og ingenørfirma, som beskæftiger sig med geoteknik, funderingsteknik og jordvarme. Sammen med de respektive geoteknikere og bygningskonstruktørerne løser de enhver opgave på den mest økonomiske og teknisk bedste måde. 

Læs mere om Borregruppen HER.

 • Brenderup A/S

Brenderup A/S

Use4Free er en del af Brenderup Group, der tilbyder en 100 % digital APP-baseret løsning til branding af virksomheder og til at hjælpe med en transportløsning til deres kunder.  

Læs mere om Brenderup A/S HER.

 • Business Coach Katharina Menke

Business Coach Katharina Menke

Katharina, der er solopreneur og virksomhedsøkonom, tilbyder coaching inden for regnskab og økonomisk planlægning. Hun lægger vægt på at støtte hendes kunder autentisk og personligt, ved at hjælpe dem med at finde deres vej som selvstændige.

Læs mere om Business Coach Katharina Menke HER.

 • Business Esbjerg

Business Esbjerg

Business Esbjerg arbejder sammen med erhvervslivet for at inspirere til nye veje for udvikling og vækst til gavn for virksomheder og borgere. Som en professionel samarbejdspartner tilbyder Business Esbjerg sine medlemmer støtte og arbejder særligt inden for følgende fem områder: energi, data, iværksætteri, arbejdskraft og virksomheds- og medlemsservice. 

Læs mere om Business Esbjerg HER.

 • Dansk Lydisolering

Dansk Lydisolering

Dansk lydisolering arbejder mod at skabe et godt arbejdsmiljø og god lyd i primært større erhvervsvirksomheder med lysisoleringsløsninger til støj fra fx byggepladslarm og trafikstøj samt akustikløsninger mod støj fra fx musik, rumklang og køkkentstøj.   

Læs mere om Dansk Lydisolering HER

 • CBS German Society

CBS German Society

Copenhagen Business School (CBS) German Society har til formål at forbinde tysktalende studerende og studerende med interesse for tysk med hinanden og med virksomheder. Det tyske selskab tilbyder en bred vifte af seminarer og workshops, herunder case aftener med tyske virksomheder og informationsarrangementer for tyske studerende om emner som fx at bo og arbejde i Danmark. 

 

Find ud af mere HER

 • Damvig A/S

Damvig A/S

I Nordeuropa er Damvig blandt de mest erfarne 3D-printfirmaer. Virksomheden har hjulpet store danske virksomheder med innovative 3D-printede løsninger siden 1995. Med en passion for området og 3D-printteknologiens grænseløse potentiale arbejder Damvigs team af eksperter ihærdigt på at bringe kundernes ideer til live og sikre korte leveringstider, enestående kvalitet, fortrolighed og præcision i hvert eneste projekt. 

                                                                                              Læs mere om Damvig A/S HER.

 • Dansk-Tysk Selskab

Dansk-Tysk Selskab

Dansk-Tysk Selskab har siden 1969 arbejdet for at fremme kendskab og kontakt mellem Danmark og Tyskland, for derigennem at styrke forståelsen mellem landene og fremme samarbejdet. Selskabets planlægningen af aktiviteter varetages af en bestyrelse, der vælges på den årlige generalforsamling. Hvert bestyrelsesmedlem sidder i fire år ad gangen, mens formanden kan sidde der i tre år.

                                                                                              Læs mere om Dansk-Tysk Selskab HER.

 • Digital Innovation Strategy Consultants DISC

Digital Innovation Strategy Consultants DISC

DISC (Digital Innovation Strategy Consultants) er en førende konsulentvirksomhed inden for digital transformation og innovationsstrategi. De specialiserer sig i områder som IoT, smart grid teknologier og bæredygtige energisystemer. Ved at tilpasse partnerskaber, teknologibehov og distributionskanaler hjælper DISC virksomheder med at opnå værdi og lønsomhed i den digitale æra.

                                                                                              Læs mere om Digital Innovation Strategy Consultants HER.

 • Depenbrock Scandinavia

Depenbrock Scandinavia

En af Depenbrock Scandinavias kernekompetencer er opførelse af havne og fundamenter til infrastrukturprojekter samt brokonstruktioner. De arbejder tæt sammen med Depenbrock Ingenieurwasserbau i Hamburg, tidligere F+Z Baugesellschaft, som har specialiseret sig i havnebyggeri igennem mere end 150 år. Depenbrock Scandinavia bygger bro mellem idé og virkelighed og sikrer sammenhæng og kvalitet i hele byggeprocessen. I Depenbrock-koncernen har de de samlede kompetencer til at kunne løfte alle typer af anlægsprojekter inden for vandbygning. De er stolte af at kunne løse selv de mest komplekse tekniske udfordringer. Virksomheden tilbyder projektstyring og eksekvering på stedet i Danmark, Sverige og Norge. 

Læs mere om Depenbrock Scandinavia HER.

 • Dry Ice Danmark ApS

Dry Ice Danmark ApS

Dry Ice Danmark ApS er en førende udbyder af tørisrengøringstjenester i Danmark. Virksomhedens innovative rengøringsteknologi bruger snefnug til at fjerne selv det mest genstridige snavs uden at efterlade rester. Deres tørisrengøringsproces er miljøvenlig og en bæredygtig løsning for virksomheder, der ønsker at reducere deres miljøbelastning.

Læs mere om Dry Ice Danmark ApS HER.

 • EurA AG

EurA AG

EurA er en international konsulentvirksomhed med speciale i innovation og nye teknologier og som er førende inden for innovationsnetværk. Virksomheden samarbejder med dens kunder om at identificere de bedst egnede finansieringsmuligheder for deres innovative teknologi, ansøger om finansieringen og ledsager dem gennem projektgennemførelsen og videre frem.

                                                                                              Læs mere om EurA  AG HER.

 • FB Suppliers

FB Suppliers

FB Suppliers er et netværk bestående af over 100 medlemsvirksomheder der leverer services og produkter, i forbindelse med etablering af Femern forbindelsen. Som bygherre eller entreprenør får du gennem FB Suppliers adgang til en lang række samarbejdspartenere og underleverandører, der står klar til at løse de opgaver som dit projekt kræver. FB Suppliers sørger for at sætte dig i forbindelse med de rigtige kontakter, så du hurtigt får afklaring, priser og tilbud, der sikrer dig effektiv eksekvering og                                                                                                        fremdrift i dit projekt.

                                                                                              Læs mere om FB Suppliers HER.

 • Focus Advokater P/S

Focus Advokater P/S

Focus Advokater blev grundlagt helt tilbage i 1892 og er i dag en af Syddanmarks største selvstændige advokatvirksomheder med kontorer i Odense, Svendborg, Kolding, København og Hamborg. Særligt igennem den tyske filial Dänische Advokaten, grundlagt 1975 i Hamborg, rådgiver Focus Advokater tyske og danske klienter om alle juridiske spørgsmål i forbindelse med grænseoverskridende forretningstransaktioner mellem Tyskland og Danmark.

Læs mere om Focus Advokater P/S HER.

 • FTP Scandinavia ApS

FTP Scandinavia ApS

FPT Software Scandinavia fungerer som et knudepunkt for deres kunder i Norden. Virksomheden tilbyder avancerede løsninger inden for rådgivning og softwareudvikling og har, som en del af FPT Software Europe, kontorer i Tyskland, Storbritannien, Frankrig. FPT Corporation er en førende global leverandør af teknologi og IT-tjenester med en omsætning på næsten 1,3 milliarder USD og 40.000 ansatte i 26 lande. Som pioner inden for digital transformation leverer FPT tjenester i verdensklasse inden for Smart Factory, digitale platforme, RPA, AI, IoT, Enterprise Mobility, Cloud, AR/VR, Business Applications, Application Services og BPO.

                                                                                              Læs mere om FPT Scandinavia ApS HER.

 • Global Tunnelling Experts Danmark

Global Tunnelling Experts Danmark

Global Tunnelling Experts Danmark er, i en omskiftelig verden, der kræver fleksibel ledelse, en god partner for HR-løsninger. Virksomheden tilbyder erfaren arbejdskraft til alle faser af tunnelbyggeriet og videre frem. De hjælper med at gøre dit projekt til en succes ved at levere dygtige eksperter og omfattende rekrutteringstjenester, der sikrer kvalitet til enhver tid og overalt. 

Læs mere om Global Tunnelling Experts Danmark HER.

 • Hero Products & People GmbH

Hero Products & People GmbH

Hero Products & People GmbH har specialiseret sig i at hjælpe internationale virksomheder med at komme ind på det tyske marked. Virksomheden beskæftiger sig med salgsudvikling inden for møbler, teknisk byggeudstyr og byggeelementer.

Få mere at vide om Hero Products & People GmbH HER.

 • HEY PAL

HEY PAL

Marketing bureauet HEY PAL tiltrækker nye kunder og opmærksomhed til dit brand. Som eksperter inden for trade og retail marketing overtager HEY PAL alt omkring planlægning, implementering og reportage. HEY PAL opnår resultater gennem skræddersyet rekruttering af brandambassadører, indsamling af relevante shopper insights og salgssupport.    

Læs mere om HEY PAL HER

 • Horváth Denmark ApS

Horváth Denmark ApS

Horváth er en international, uafhængig konsulentvirksomhed med mere end 1.300 medarbejdere fordelt på lokationer i Europa, USA og andre internationale markeder. Som et af de førende                                                                                                                        konsulenthuse inden for transformation, performance                                                                                                                          management og digitalisering fører Horváth virksomheder og                                                                                                            offentlige organisationer til bæredygtig succes og langsigtet                                                                                                                 værdiskabelse.  

                                                                                               Læs mere HER

 • H+H International A/S

H+H International A/S

H+H er partner i vægbyggeri i hele Europa. Sammen med deres partnere skaber de bedre hjem til vores samfund. H+H er leverandør af byggematerialer til vægge, og deres kerneaktivitet er produktion og salg af autoklaveret porebeton (AAC eller aircrete) og kalciumsilikatenheder (CSU eller sandkalksten). Produkterne er byggesten, der bruges til vægbygning primært i segmentet for nybyggeri til boliger.

Læs mere om H+H International A/S HER.

 • IHK für Ostfriesland und Papenburg

IHK für Ostfriesland und Papenburg

Industri- og handelskammeret for Ostfriesland og Papenburg (IHK) er blandt de tyske handelskamre, der repræsenterer virksomhedernes interesser i Aurich, Leer og Wittmund samt i byerne Emden og Papenburg. Handelskammeret har kontor i havnebyen Emden. Nærheden til Nordsøen påvirker dermed de økonomiske områder, som IHK varetager: havne, skibsværfter og                                                                                                      turisme samt bilindustrien og vindenergi. De brancher med mest                                                                                                      drift er handel, detailhandel og erhvervsservice. 

                                                                                             Læs mere HER om IHK für Ostfriesland und Papenburg. 

 • ISA Advertising Danmark

ISA Advertising Danmark

ISA Advertising Danmark er en dynamisk og innovativ medievirksomhed, der udmærker sig ved at producere og samarbejde med nogle af de mest overbevisende og førende brands på tværs af flere platforme. Deres ekspertise inden for reklame, kreativt indhold og udgivelse har etableret os som en pioner i mediebranchen.

Læs mere om ISA Advertising Danmark HER

 • ISC Group

ISC Group

ISC Group fokuserer især på udfordringerne ved at transformere økonomi- og energiforsyningssystemer. Som rådgiver og ekspert etablerer ISC Group hydrogen og ammoniak som rene og klimavenlige energikilder. ISC Group har via søsterselskabet et bredt netværk i Tyskland  

Læs mere om ISC Group HER.  

 • Jäckering Denmark ApS

Jäckering Denmark ApS

Jäckering Denmark ApS er en global virksomhed med speciale i hvedestivelse, hvedegluten, maskinteknik og fremstilling og forarbejdning af termoplast. Som en international, traditionel og familiedrevet virksomhed er Jäckering-koncernen fokuseret på at betjene sine kunder, potentialer og fremtidige markeder. Med produkter af høj kvalitet, dygtige medarbejdere, toppræstationer og innovationskraft har virksomheden skabt sig et fremragende ry.

Læs mere om Jäckering Denmark ApS HER.

 • Linka Energy

Linka Energy

Linka er en førende leverandør af pålidelige, effektive og miljøvenlige biomasseanlæg. Virksomheden tilbyder en bred vifte af løsninger til fjernvarme, landbrug og industri. 

Læs mere om Linka Energy HER.

 • Klinkhammer Intralogistics GmbH

Klinkhammer Intralogistics GmbH

Den tyske familiedrevene virksomhed Klinkhammer Intralogistics GmbH blev grundlagt i 1972. Klinkhammer er en mellemstor virksomhed med internationalt fokus, der er specialiseret i automationsløsninger til dit lager. Virksomheden er med i hele processen fra analyse, planlægning, softwareudvikling og                                                                                                                    installation.  

                                                                                              Læs mere om Klinkhammer Intralogistics HER.  

 • Loerke Kommunikation GmbH

Loerke Kommunikation GmbH

Loerke Kommunikation er et kommunikationsbureau med mere end 22 års erfaring inden for strategisk kommunikation, pressemeddelelser, krisestyring, medierelationer samt færdigheder i at skrive, redigere og udforme effektive og engagerende budskaber. Loerke Kommunikation brænder for at levere skræddersyede løsninger, der opfylder kundernes behov og forventninger og afspejler deres værdier og vision.

                                                                                              Find ud af mere om Loerke Kommunikation HER

 

 • Möhrle Happ Luther Service GmbH

Möhrle Happ Luther Service GmbH

Möhrle Happ Luther er et førende erhvervsadvokatfirma fra Nordtyskland, hvor revisorer, skatterådgivere og advokater arbejder hånd i hånd. Firmaet skiller sig ud med denne multidisciplinære struktur, der bidrager til korte veje, hurtig behandling og omfattende rådgivning. Deres revisorer, skatterådgivere og advokater har ofte flere kvalifikationer inden for de forskellige rådgivningsdiscipliner, så alle aktivitetsområder kombineres ideelt.

Læs mere om Möhrle Happ Luther Service GmbH HER.

 • ncn ImmobilienManagement GmbH

ncn ImmobilienManagement GmbH

Siden 1996 har ncn stået for kompetent selskabs og ejendomsadministration på det tyske ejendomsmarked. Som en moderne, international virksomhed er vi bosiddende i Berlin og Brandenburg og servicerer sammen med udvalgte lokale partnere bolig- og erhvervsejendomme i hele Tyskland.

Læs mere om ncn ImmobilienManagement GmbH HER.

 • NJORD Law Firm Advokatpartnerselskab

NJORD Law Firm Advokatpartnerselskab

NJORD Law Firm er et internationalt advokatfirma med en lokal forankring og en nordisk profil. Vi yder juridisk rådgivning og løser udfordringer for klienter nationalt og internationalt.

Læs mere om NJORD Law Firm Advokatpartnerselskab HER.

 • Nordic Branding GmbH

Nordic Branding GmbH

Nordic Branding er et full-service agentur for dig, der vil i gang - eller måske allerede har gjort dig de første erfaringer - med eksport til Tyskland. Hos Nordic Branding hjælper vi danske virksomheder ind på det tysktalende marked. Vi er specialiseret inden for go2market strategi og branding på tværs af den dansk-tyske grænse. Vi hjælper dig til at forstå dit marked og din målgruppe. Vi skræddersyr din go2market-strategi og handlingsplan. Vi formidler dit budskab på et sprog, din målgruppe forstår. 

                                                                                             Læs mere om Nordic Branding GmbH HER.

 • North Asset Management ApS

North Asset Management ApS

North Asset Management ApS tilbyder rådgivning og management inden for udviklingsprojekter. De tager sig af alt fra analyse til eksekvering af projekter for eksisterende grunde og ejendomme samt nybyggeri. De udnytter deres årelange erfaring og stærke investornetværk til at følge projekterne helt til dørs.

Læs mere om North Asset Management ApS HER.

 • Novapor Hans Lau (GmbH & CO) KG

Novapor Hans Lau (GmbH & CO) KG

Novapor har siden 1958 været ekspert i udvikling og produktion af innovative emballager til forskellige virksomheder og brancher. Virksomhedens produkter strækker sig fra enkle udskæringer til komplekse transportbeskyttelsesemballager, der er individuelt tilpasset kundernes behov, uanset mængden af produkter, der købes.

Læs mere om Novapor Hans Lau (GmbH & CO) KG HER.

 • P&T Paper & Tea GmbH

P&T Paper & Tea GmbH

Paper & Tea er en virksomhed, der har til formål at berige menneskers liv og skabe gode øjeblikke gennem kreativitet, kommunikation og innovation. Gennem deres engagement i kvalitet, æstetik, opmærksomhed og håndværk tilbyder de produkter, der får folk til at smile. Virksomheden vokser konstant og åbner nye butikker over hele Europa i målet om at afholde arrangementer og sammenføre nye venner.

Læs mere om P&T Paper & Tea GmbH HER.

 • PARI GmbH

PARI GmbH

Hos PARI brænder man for at skabe en verden, hvor alle kan trække vejret frit. Til det formål udvikler de innovative, videnskabeligt dokumenterede produkter af høj kvalitet til behandling af luftvejssygdomme. For deres patienter og kunder, for deres medarbejdere, for miljøet og for samfundet. Lokalt og globalt.

Læs mere om PARI GmbH HER.

 • pro-fins GmbH

pro-fins GmbH

Pro-fins GmbH er et IT-rådgivningsfirma med fokus på interim IT-ledelse, IT-projektledelse i internationale M&A-projekter (carve-out og carve-in) og IT-sourcing projekter. Pro-fins arbejder med et netværk af erfarne projekt- og interimledere. Uanset om det er på kort eller lang sigt, støtter vi dig fleksibelt og effektivt med en projektledelsesmetode, der er skræddersyet til din virksomhed. 

Find ud af mere om pro-fins HER.

                                                            

 • Prominent Dosierteknik

Prominent Dosierteknik

ProMinent Group er en producent af komponenter og systemer til doseringsteknologi og en pålidelig løsningspartner til vandbehandling. ProMinent tilbyder praktiske løsninger til en bred vifte af industrier takket være sine innovative produkter, sin dybdegående og mangeårige forståelse af processer og sit stærke fokus på applikationer. Virksomheden støtter således sine kunder over hele verden med hensyn til sikkerhed, effektivitet og miljøbeskyttelse.

Læs mere om ProMinent Dosierteknik HER.

 • QNA Agency ApS

QNA Agency ApS

Baseret i Europa med en særlig fokus på de tyske og danske markeder er QNA Agency en specialiseret kommunikationsvirksomhed, der betjener både B2B- og B2C-sektorerne. Som strategisk partner hjælper QNA Agency brands med at skabe indflydelsesrige fortællinger, der resonerer. Deres team, bestående af erfarne fagfolk, bringer årtiers ekspertise inden for marketing og kommunikation.

Læs mere om QNA Agency ApS HER.

 • Rufus Steinkrauss Personalberatung GmbH

Rufus Steinkrauss Personalberatung GmbH

Rufus Steinkrauss Personalberatung GmbH er et personalekonsulentfirma, der blev grundlagt for 25 år siden i Hamborg. I 25 år har vi besat leder- og specialiststillinger i flere mellemstore virksomheder med fokus er på alle områder af fremstillingsindustrien fra to lokationer i Tyskland.

Læs mere om Rufus Steinkrauss Personalberatung GmbH HER.

 • SC Managementberatung GmbH

SC Managementberatung GmbH

SC Managementberatung GmbH udvikler og realiserer sammen med jeres ledere og medarbejdere de konkrete løsninger for jeres virksomheds fremtid. Høj økonomisk rentabilitet og effektivitet for jeres virksomhed er de afgørende merværdier ved vores konsulenttjenester.

                                                                                             Læs mere om SC Managementberatung GmbH HER.

 • Siemens Energy

Siemens Energy

Siemens Energy tilbyder et bredt spektrum af produkter og løsninger til produktion af elektricitet og til installation og drift af elektriske transmissionsnet. Som særlige systemer kan nævnes elektrolyse anlæg til produktion af grøn brint og som kan indgå i Power-to-X. Systemer til nettilslutning af vindmøller og store solcelle parker. Store elektriske varmepumper, der kan tilsluttes fjernvarmenettet. Kompressorer til bl.a. brint og CO2. Energilager i form af CAES (Compressed Air Energy Storage).

Læs mere om Siemens Energy HER.

 • Skee Ismejeri ApS

Skee Ismejeri ApS

Skee Ismejeri producerer proteinberiget is som er godkendt som særlig medicinsk ernæring, som sælges i Danmark, Sverige og Tyskland. Skee Protein is er en energitæt is med højt indhold af kalorier, protein og fedt til småtspisende personer, som ikke får dækket deres normale næringsbehov gennem kosten. 

Læs mere om Skee Ismejeri HER

 • SprintEins ApS

SprintEins ApS

SprintEins ApS er en innovativ konsulentvirksomhed, der specialiserer sig i at levere skræddersyede løsninger inden for forretningsudvikling og digital transformation. Med deres ekspertise inden for teknologi, strategi og driftsforbedring hjælper SprintEins virksomheder med at navigere i den komplekse digitale verden og opnå bæredygtig vækst.

Læs mere om SprintEins ApS HER.

 • Sweco

Sweco

Sweco udvikler bæredygtige løsninger inden for urbanisering og digitalisering i samarbejde med 21.000 arkitekter, ingeniører og andre fagpersoner. Sweco tilbyder deres kunder en kombination af                                                                                                global ekspertise og lokal forståelse for virksomhed og kontekst.                                                                                                      Sweco er også premium partner hos Dansk-Tysk Handelskammer.

                                                                                              Læs mere om Sweco HER.

 • Toedt, Dr. Selk & Coll. GmbH

Toedt, Dr. Selk & Coll. GmbH

dailypoint™ er den førende datahåndterings- og CRM-platform til individuelle hoteller og hotelgrupper. dailypoint™ indsamler data fra alle relevante kilder bl.a. PMS, POS, hjemmesider, nyhedsbreve samt wifi og skaber derigennem automatisk en central og konsolideret gæsteprofil. I 350 trin behandles og beriges dataene ved hjælp af kunstig intelligens (AI) for at skabe omfattende gæsteviden.

Læs mere om Toedt, Dr. Selk & Coll. GmbH HER.

 • Trademark Textiles A/S

Trademark Textiles A/S

Trademark Textiles er en producent af privatmærke tekstiler og relaterede produkter til forbrugere over hele verden. Med mere end 19 års erfaring inden for tekstilindustrien har de specialiseret sig i sokker, T-shirts og undertøj til alle køn. Trademark Textiles designer og producerer alt fra simple snit til mere avancerede modeller.

Læs mere om Trademark Textiles A/S HER.

 • ViWiQ GmbH

ViWiQ GmbH

Virksomheden ViWiQ Gmbh har software, der muliggør en interaktiv, digital butiksvinduespræsentation, hvor detailhandlere og tjenesteudbydere kan reklamere for deres varer/kampagner på en målrettet måde og sælge dem online, selv uden at have deres egen onlinebutik eller anden online tilstedeværelse.

Læs mere om ViWiQ HER.

 • WTSH - Wirtschaftsförderung und Technologietransfer Schleswig-Holstein GmbH

WTSH - Wirtschaftsförderung und Technologietransfer Schleswig-Holstein GmbH

WTSH er det centrale erhvervsudviklingsagentur i Slesvig-Holsten. Med sin vifte af tjenester står det til rådighed for slesvig-holstenske virksomheder som en kompetent serviceudbyder. WTSH hjælper især små og mellemstore virksomheder med at implementere deres innovationer og åbne op for interessante udenlandske markeder.

Læs mere om WTSH - Wirtschaftsförderung und Technologietransfer Schleswig-Holstein GmbH HER.