Nye medlemmer

 • 3D BAU HR SERVICES

3D BAU HR SERVICES

I mere end 10 år har 3D BAU HR SERVICES arbejdet med ansættelse af byggespecialister og byggeledere for tysksprogede lande.            Alt efter behov kan de koordinere hele holdet, organisere indkvartering og lejebiler, samt registrere arbejdstider og gennemføre tilstedeværelseskontrol og afregning. Deres software gør det nemt for kunderne at holde styr på alle processer.  

Læs mere om 3D BAU HER.

 • 360 Law Firm

360 Law Firm

360 Law Firm er et internationalt advokatfirma med base i København. De har en simpel tilgang til at løse komplekse juridiske udfordringer for deres klienter. 

Læs mere om 360 Law Firm HER.

 • AcculLux White + Sutor

AcculLux White + Sutor

AccuLux Witte + Suttor fremstiller og handler med genopladelige og ikke genopladelige lommelygter, akku LED-forlygter, hjelmlygter og eksplosionsbeskyttelse. AccuLux er det verdenskendte mærke fra Witte + Sutor GmbH. Alle produkter bliver produceret miljøvenligt og med lang levetid.  

Læs mere om AccuLux Witte + Suttor HER 

 • A/S Global Risk Management Ltd

A/S Global Risk Management Ltd

A/S Global Risk Management Ltd. Fondsmæglerselskab blev grundlagt i 2004 som en del af Bunker Holding-koncernen. Det er et investeringsselskab med licens fra finanstilsynet. A/S Global Risk Management har hovedkontor i Middelfart, Danmark, men har også kontor i København og Singapore.

Læs mere om A/S Global Risk Management Ltd HER.

 • AIRbyNATURE ApS

AIRbyNATURE ApS

AIRbyNATURE er et dansk ventilationsfirma med kontor i Aalborg. Siden 2016 har vi designet, produceret og leveret rørfrie ventilationssystemer til private såvel som erhvervskunder. Deres produkt er patenteret, og kan skræddersyes til dig og dine behov, – om det er til eksisterende bolig eller til et fremtidigt byggeprojekt. AIRbyNATURE ApS udvikler og leverer ligeledes ventilationsløsninger til hele rækkehuskomplekser og etageejendomme.

Læs mere om AIRbyNATURE ApS HER.

 • Allegro Packets GmbH

Allegro Packets GmbH

Leipzig-baserede Allegro Packets GmbH er en af de førende udbydere af løsninger til analyse og overvågning af IT-netværk og udstyrer virksomheder fra alle sektorer verden over med fejlanalyseværktøjet "Allegro Network Multimeter".

Læs mere om Allegro Packets GmbH HER.

 • Apollo Tyres

Apollo Tyres

Apollo Vredestein producerer og distribuerer kvalitetsdæk under mærkerne Apollo og Vredestein over hele verden. Produktudvalget omfatter dæk til biler og lastbiler, dæk til landbrugs- og industrielle anvendelser samt cykeldæk. Deres 1.800 medarbejdere i Europa er kendetegnet ved egeninitiativ, kvalitetsbevidsthed og en høj grad af fleksibilitet.

Læs mere om Apollo Vredestein HER

 • Bacterfield GmbH

Bacterfield GmbH

Bacterfield GmbH er en tysk virksomhed med hovedkvarter i Hamborg. Virksomheden blev grundlagt i september 2006 med målet om at skabe et unikt sortiment af foder til hunde og katte i form af naturligt funktionelt premium-foder. Ved at kombinere viden med dyreeksperter har Bacterfield produceret tørfoder med en dokumenteret præ-, post- og probiotisk effekt. Målet er at holde naturen og videnskaben i en naturlig balance. Det betyder, at der kun anvendes regionale råvarer i produktionen af ProBiotic LIVE, og at der ikke udføres dyreforsøg i udviklingen af ProBiotic LIVE. Læs                                                                                                      mere om Bacterfield GmbH her.

 • Better Energy

Better Energy

Better Energy udvikler, designer, finansierer, bygger, driver og ejer vedvarende kraftværker, der genererer ren elektricitet. Better Energy er engageret i at skabe en bæredygtig fremtid og drive revolutionen inden for vedvarende energi med projekter, der gavner biodiversitet og økosystemer. Du kan læse mer her.

 • BEAS A/S

BEAS A/S

BEAS er en af nordens førende leverandører af bl.a. forsyningsstandere, billetautomater og systemer til adgangskontrol til marinaer, lystbådehavne, campingpladser og turistattraktioner. De følger med udviklingen og præsenterer løbende software-opdateringer, så jeres løsning rækker ind i fremtiden. Professionelle industrielle designere sikrer kvalitet i materialevalg og design. Med en BEAS-løsning får man således et danskproduceret kvalitetsprodukt, der betaler sig.

Læs mere om BEAS A/S HER.

 • Creation Gross

Creation Gross

Creation Gross er en tysk virksomhed med næsten 100 års historie inden for herremode. Creation Gross kombinerer traditionelt håndværk med moderne design. Virksomhedens mål er at kombinere den højeste kvalitet med internationale påvirkninger for at tilbyde et uovertruffen udvalg af herretøj.

 • Be Social

Be Social

BERGEN SOCIAL tilbyder international ekspertise inden for sociale medier og skræddersyr den perfekte strategi på tværs af alle relevante platforme som Instagram, Facebook, LinkedIn, TikTok og YouTube. Deres team består af social media managers, videografer og specialister i reklamekampagner.

Læs mere om BERGEN SOCIAL HER.

 • Boregruppen

Boregruppen

Boregruppen er et rådgivende entreprenør- og ingenørfirma, som beskæftiger sig med geoteknik, funderingsteknik og jordvarme. Sammen med de respektive geoteknikere og bygningskonstruktørerne løser de enhver opgave på den mest økonomiske og teknisk bedste måde. 

Læs mere om Borregruppen HER.

 • Brancheforeningen Aktive Ejere

Brancheforeningen Aktive Ejere

Medlemsorganisationen Aktive Ejere reprænsenterer økosystemet af investorer i Danmark og hjælper medlemmerne politisk og kommunikativ med at bringe dem sammen med hinanden og                                                                                                            omverdenen. De investerer i den grønne omstilling og støtter                                                                                                               innovative virksomheder.

                                                                                             Læs mere om Aktive Ejere HER

 • Brenderup A/S

Brenderup A/S

Use4Free er en del af Brenderup Group, der tilbyder en 100 % digital APP-baseret løsning til branding af virksomheder og til at hjælpe med en transportløsning til deres kunder.  

Læs mere om Brenderup A/S HER.

 • Business Coach Katharina Menke

Business Coach Katharina Menke

Katharina, der er solopreneur og virksomhedsøkonom, tilbyder coaching inden for regnskab og økonomisk planlægning. Hun lægger vægt på at støtte hendes kunder autentisk og personligt, ved at hjælpe dem med at finde deres vej som selvstændige.

Læs mere om Business Coach Katharina Menke HER.

 • Business Esbjerg

Business Esbjerg

Business Esbjerg arbejder sammen med erhvervslivet for at inspirere til nye veje for udvikling og vækst til gavn for virksomheder og borgere. Som en professionel samarbejdspartner tilbyder Business Esbjerg sine medlemmer støtte og arbejder særligt inden for følgende fem områder: energi, data, iværksætteri, arbejdskraft og virksomheds- og medlemsservice. 

Læs mere om Business Esbjerg HER.

 • CBS German Society

CBS German Society

Copenhagen Business School (CBS) German Society har til formål at forbinde tysktalende studerende og studerende med interesse for tysk med hinanden og med virksomheder. Det tyske selskab tilbyder en bred vifte af seminarer og workshops, herunder case aftener med tyske virksomheder og informationsarrangementer for tyske studerende om emner som fx at bo og arbejde i Danmark. 

 

Læs mere om CBS German Society HER

 • Colibo

Colibo

Colibo udvikler og sælger en moderne AI-baseret intranet løsning til offentlige og private kunder. Colibo gør det nemt for teams at samarbejde og bidrage til intranettets succes, uanset enhed eller lokation. Med Colibo overvinder man nemt kommunikationsbarrierer og skaber en dynamisk arbejdskultur. Læs mere om Colibo HER.

 • Dansk Lydisolering

Dansk Lydisolering

Dansk lydisolering arbejder mod at skabe et godt arbejdsmiljø og god lyd i primært større erhvervsvirksomheder med lysisoleringsløsninger til støj fra fx byggepladslarm og trafikstøj samt akustikløsninger mod støj fra fx musik, rumklang og køkkentstøj.   

Læs mere om Dansk Lydisolering HER

 • GRØNVISERS

GRØNVISERS

Den danske virksomhed GRØNVISERS' mission er at fungere som bæredygtige forandringsagenter og forme en mere miljøvenlig og social ansvarlig fremtid i hotelbranchen. Virksomheden skaber bæredygtige hotelkoncepter fra bunden for at gøre hotellerne mere miljøvenlige. GRØNVISERS tilbyder et passende koncept, uanset om det er til en ny hotelbygning eller et eksisterende hotel. Læs mer her.

 • Damvig A/S

Damvig A/S

I Nordeuropa er Damvig blandt de mest erfarne 3D-printfirmaer. Virksomheden har hjulpet store danske virksomheder med innovative 3D-printede løsninger siden 1995. Med en passion for området og 3D-printteknologiens grænseløse potentiale arbejder Damvigs team af eksperter ihærdigt på at bringe kundernes ideer til live og sikre korte leveringstider, enestående kvalitet, fortrolighed og præcision i hvert eneste projekt. 

                                                                                              Læs mere om Damvig A/S HER.

 • Dansk-Tysk Selskab

Dansk-Tysk Selskab

Dansk-Tysk Selskab har siden 1969 arbejdet for at fremme kendskab og kontakt mellem Danmark og Tyskland, for derigennem at styrke forståelsen mellem landene og fremme samarbejdet. Selskabets planlægningen af aktiviteter varetages af en bestyrelse, der vælges på den årlige generalforsamling. Hvert bestyrelsesmedlem sidder i fire år ad gangen, mens formanden kan sidde der i tre år.

                                                                                              Læs mere om Dansk-Tysk Selskab HER.

 • Digital Innovation Strategy Consultants DISC

Digital Innovation Strategy Consultants DISC

DISC (Digital Innovation Strategy Consultants) er en førende konsulentvirksomhed inden for digital transformation og innovationsstrategi. De specialiserer sig i områder som IoT, smart grid teknologier og bæredygtige energisystemer. Ved at tilpasse partnerskaber, teknologibehov og distributionskanaler hjælper DISC virksomheder med at opnå værdi og lønsomhed i den digitale æra.

                                                                                              Læs mere om Digital Innovation Strategy Consultants HER.

 • Depenbrock Scandinavia

Depenbrock Scandinavia

En af Depenbrock Scandinavias kernekompetencer er opførelse af havne og fundamenter til infrastrukturprojekter samt brokonstruktioner. De arbejder tæt sammen med Depenbrock Ingenieurwasserbau i Hamburg, tidligere F+Z Baugesellschaft, som har specialiseret sig i havnebyggeri igennem mere end 150 år. Depenbrock Scandinavia bygger bro mellem idé og virkelighed og sikrer sammenhæng og kvalitet i hele byggeprocessen. I Depenbrock-koncernen har de de samlede kompetencer til at kunne løfte alle typer af anlægsprojekter inden for vandbygning. De er stolte af at kunne løse selv de mest komplekse tekniske udfordringer. Virksomheden tilbyder projektstyring og eksekvering på stedet i Danmark, Sverige og Norge. 

Læs mere om Depenbrock Scandinavia HER.

 • Dry Ice Danmark ApS

Dry Ice Danmark ApS

Dry Ice Danmark ApS er en førende udbyder af tørisrengøringstjenester i Danmark. Virksomhedens innovative rengøringsteknologi bruger snefnug til at fjerne selv det mest genstridige snavs uden at efterlade rester. Deres tørisrengøringsproces er miljøvenlig og en bæredygtig løsning for virksomheder, der ønsker at reducere deres miljøbelastning.

Læs mere om Dry Ice Danmark ApS HER.

 • Eiffage Infra-Bau SE

Eiffage Infra-Bau SE

Effiage Infra-Bau SE medbringer sammen med sine datterselskaber mere end 150 erfaring på byggeområdet. De planlægger, bygger, arbejder med infrastruktur og producerer byggemateriale. De er eksperter inden for alle moderne byggediscipliner, om kompliceret infrastruktur som motorveje og broer, bysanering, kanalanlæg og bygningskonstruktion. 

                                                                                              Læs mere om Effage Infra-Bau SE HER.

 • EQS Group

EQS Group

EQS Group er Premium Partner i Dansk-Tysk Handelskammer og er en førende international cloud-udbyder inden for virksomhedscompliance, investorrelationer og ESG. EQS hjælper deres kunder med at opfylde regulatoriske krav, minimere risici og rapportere transparent om virksomhedens præstationer og deres indvirkning på samfund og miljø. EQS COCKPIT muliggør professionel håndtering af compliance-processer, investor-kommunikation og bæredygtighedsrapportering.

                                                                                              Læs mere om EQS Group HER.

 • EurA AG

EurA AG

EurA er en international konsulentvirksomhed med speciale i innovation og nye teknologier og som er førende inden for innovationsnetværk. Virksomheden samarbejder med dens kunder om at identificere de bedst egnede finansieringsmuligheder for deres innovative teknologi, ansøger om finansieringen og ledsager dem gennem projektgennemførelsen og videre frem.

                                                                                              Læs mere om EurA  AG HER.

 • FB Suppliers

FB Suppliers

FB Suppliers er et netværk bestående af over 100 medlemsvirksomheder der leverer services og produkter, i forbindelse med etablering af Femern forbindelsen. Som bygherre eller entreprenør får du gennem FB Suppliers adgang til en lang række samarbejdspartenere og underleverandører, der står klar til at løse de opgaver som dit projekt kræver. FB Suppliers sørger for at sætte dig i forbindelse med de rigtige kontakter, så du hurtigt får afklaring, priser og tilbud, der sikrer dig effektiv eksekvering og                                                                                                        fremdrift i dit projekt.

                                                                                              Læs mere om FB Suppliers HER.

 • flexus Metalltechnik

flexus Metalltechnik

flexus Metalltechnik GmbH er en del af Pohl-gruppen, en familievirksomhed med 165 års historie og en tradition for at dele erfaringer. De former metal for at opfylde kundernes ønsker om facadeløsninger i god arkitektur. Pohl-gruppen påtager sig aktuelle udfordringer inden for digitalisering og fremmer unge talenter. 

Læs mere om flexus Metaltechnik HER

 • Focus Advokater P/S

Focus Advokater P/S

Focus Advokater blev grundlagt helt tilbage i 1892 og er i dag en af Syddanmarks største selvstændige advokatvirksomheder med kontorer i Odense, Svendborg, Kolding, København og Hamborg. Særligt igennem den tyske filial Dänische Advokaten, grundlagt 1975 i Hamborg, rådgiver Focus Advokater tyske og danske klienter om alle juridiske spørgsmål i forbindelse med grænseoverskridende forretningstransaktioner mellem Tyskland og Danmark.

Læs mere om Focus Advokater P/S HER.

 • Freilich(t)

Freilich(t)

Freilich(t) hjælper danske virksomheder med at komme ind på det tyske marked. Virksomheden tilbyder markeds-, produkt- og konkurrentanalyser, samt marketingstrategier og hjælp til at lave en professionel tysk hjemmeside. I forlængelse heraf tilbyder Freilich(t) også månedlig SEO-arbejde, så din virksomhed forsætter med at være synlig på nettet. Freilich(t) kan via sit store netværk af samarbejdspartnere dække alle områder 

                                                                                              Læs mere om Freilich(t) HER.  

 

 • FTP Scandinavia ApS

FTP Scandinavia ApS

FPT Software Scandinavia fungerer som et knudepunkt for deres kunder i Norden. Virksomheden tilbyder avancerede løsninger inden for rådgivning og softwareudvikling og har, som en del af FPT Software Europe, kontorer i Tyskland, Storbritannien, Frankrig. FPT Corporation er en førende global leverandør af teknologi og IT-tjenester med en omsætning på næsten 1,3 milliarder USD og 40.000 ansatte i 26 lande. Som pioner inden for digital transformation leverer FPT tjenester i verdensklasse inden for Smart Factory, digitale platforme, RPA, AI, IoT, Enterprise Mobility, Cloud, AR/VR, Business Applications, Application Services og BPO.

                                                                                              Læs mere om FPT Scandinavia ApS HER.

 • Global Tunnelling Experts Danmark

Global Tunnelling Experts Danmark

Global Tunnelling Experts Danmark er, i en omskiftelig verden, der kræver fleksibel ledelse, en god partner for HR-løsninger. Virksomheden tilbyder erfaren arbejdskraft til alle faser af tunnelbyggeriet og videre frem. De hjælper med at gøre dit projekt til en succes ved at levere dygtige eksperter og omfattende rekrutteringstjenester, der sikrer kvalitet til enhver tid og overalt. 

Læs mere om Global Tunnelling Experts Danmark HER.

 • GMA Garnet Europe

GMA Garnet Europe

GMA har i 40 år fremskyndet innovationer inden for sandblæsning og er den eneste leverandør af granatsand, der styrer hele forsyningskæden. Deres medarbejder følger de nyeste koncepter og anvender de nyeste teknologier og metoder for at give kunderne de mest effektive og pålidelige slibemidler.  

Læs mere om GMA HER

 • Health Tech Copenhagen

Health Tech Copenhagen

Health Tech Hub Copenhagen hjælper digitale scale-up-virksomheder i sundhedsbranchen med internationalisering. De fokuserer på klinisk validering, businessmodeller, indsamlinger, administrativ godkendelse samt muligheden for at træde ind på internationale markeder. Health Tech Hub Copenhagens mission er at gøre sundhedsydelser mere bæredygtige, tilgængelige og økonomisk overkommelige. 

Du kan læs mere HER

 • H2 Energy Europe

H2 Energy Europe

H2 Energy Europe er premiumpartner hos Dansk-Tysk Handelskammer og udvikler store grønne brintøkosystemer. Store brintprojekter tæller et anlæg i Esbjerg og et 20 MW-anlæg i Milford Haven i Sywales. H2 Energy er også i gang med at opbygge et netværk af brinttankstationer langs vigtige transportruter  i Tyskland, Østrig og Danmark.

                                                                                              Læs mere om H2 Energy Europe HER. 

 • Hero Products & People GmbH

Hero Products & People GmbH

Hero Products & People GmbH har specialiseret sig i at hjælpe internationale virksomheder med at komme ind på det tyske marked. Virksomheden beskæftiger sig med salgsudvikling inden for møbler, teknisk byggeudstyr og byggeelementer.

Læs mere om Hero Products & People GmbH HER.

 • HEY PAL

HEY PAL

Marketing bureauet HEY PAL tiltrækker nye kunder og opmærksomhed til dit brand. Som eksperter inden for trade og retail marketing overtager HEY PAL alt omkring planlægning, implementering og reportage. HEY PAL opnår resultater gennem skræddersyet rekruttering af brandambassadører, indsamling af relevante shopper insights og salgssupport.    

Læs mere om HEY PAL HER

 • Horváth Denmark ApS

Horváth Denmark ApS

Horváth er en international, uafhængig konsulentvirksomhed med mere end 1.300 medarbejdere fordelt på lokationer i Europa, USA og andre internationale markeder. Som et af de førende                                                                                                                              konsulenthuse inden for transformation, performance                                                                                                                          management og digitalisering fører Horváth virksomheder og                                                                                                            offentlige organisationer til bæredygtig succes og langsigtet                                                                                                                værdiskabelse.  

                                                                                               Læs mere om Horváth Denmark ApS HER

 • H+H International A/S

H+H International A/S

H+H er partner i vægbyggeri i hele Europa. Sammen med deres partnere skaber de bedre hjem til vores samfund. H+H er leverandør af byggematerialer til vægge, og deres kerneaktivitet er produktion og salg af autoklaveret porebeton (AAC eller aircrete) og kalciumsilikatenheder (CSU eller sandkalksten). Produkterne er byggesten, der bruges til vægbygning primært i segmentet for nybyggeri til boliger.

Læs mere om H+H International A/S HER.

 • IHK für Ostfriesland und Papenburg

IHK für Ostfriesland und Papenburg

Industri- og handelskammeret for Ostfriesland og Papenburg (IHK) er blandt de tyske handelskamre, der repræsenterer virksomhedernes interesser i Aurich, Leer og Wittmund samt i byerne Emden og Papenburg. Handelskammeret har kontor i havnebyen Emden. Nærheden til Nordsøen påvirker dermed de økonomiske områder, som IHK varetager: havne, skibsværfter og                                                                                                      turisme samt bilindustrien og vindenergi. De brancher med mest                                                                                                      drift er handel, detailhandel og erhvervsservice. 

                                                                                             Læs mere HER om IHK für Ostfriesland und Papenburg. 

 • ISA Advertising Danmark

ISA Advertising Danmark

ISA Advertising Danmark er en dynamisk og innovativ medievirksomhed, der udmærker sig ved at producere og samarbejde med nogle af de mest overbevisende og førende brands på tværs af flere platforme. Deres ekspertise inden for reklame, kreativt indhold og udgivelse har etableret os som en pioner i mediebranchen.

Læs mere om ISA Advertising Danmark HER

 • ISC Group

ISC Group

ISC Group fokuserer især på udfordringerne ved at transformere økonomi- og energiforsyningssystemer. Som rådgiver og ekspert etablerer ISC Group hydrogen og ammoniak som rene og klimavenlige energikilder. ISC Group har via søsterselskabet et bredt netværk i Tyskland  

Læs mere om ISC Group HER.  

 • Jäckering Denmark ApS

Jäckering Denmark ApS

Jäckering Denmark ApS er en global virksomhed med speciale i hvedestivelse, hvedegluten, maskinteknik og fremstilling og forarbejdning af termoplast. Som en international, traditionel og familiedrevet virksomhed er Jäckering-koncernen fokuseret på at betjene sine kunder, potentialer og fremtidige markeder. Med produkter af høj kvalitet, dygtige medarbejdere, toppræstationer og innovationskraft har virksomheden skabt sig et fremragende ry.

Læs mere om Jäckering Denmark ApS HER.

 • Linka Energy

Linka Energy

Linka er en førende leverandør af pålidelige, effektive og miljøvenlige biomasseanlæg. Virksomheden tilbyder en bred vifte af løsninger til fjernvarme, landbrug og industri. 

Læs mere om Linka Energy HER.

 • Klinkhammer Intralogistics GmbH

Klinkhammer Intralogistics GmbH

Den tyske familiedrevene virksomhed Klinkhammer Intralogistics GmbH blev grundlagt i 1972. Klinkhammer er en mellemstor virksomhed med internationalt fokus, der er specialiseret i automationsløsninger til dit lager. Virksomheden er med i hele processen fra analyse, planlægning, softwareudvikling og                                                                                                                    installation.  

                                                                                              Læs mere om Klinkhammer Intralogistics HER.  

 • Loerke Kommunikation GmbH

Loerke Kommunikation GmbH

Loerke Kommunikation er et kommunikationsbureau med mere end 22 års erfaring inden for strategisk kommunikation, pressemeddelelser, krisestyring, medierelationer samt færdigheder i at skrive, redigere og udforme effektive og engagerende budskaber. Loerke Kommunikation brænder for at levere skræddersyede løsninger, der opfylder kundernes behov og forventninger og afspejler deres værdier og vision.

                                                                                              Find ud af mere om Loerke Kommunikation HER

 

 • Martens & Partner Aps

Martens & Partner Aps

Martens & Partner Aps beskæftiger sig udelukkende med executive search i Danmark og har stærke relationer til Tyskland. Martens & Partner Aps har igennem mere end 30 år identificeret og præsenteret kvalificerede kandidater i mange forskellige brancher til virksomheder på begge sider af grænsen, uanset om moderfirmaet befandt sig i Danmark eller Tyskland. 

 • Möhrle Happ Luther Service GmbH

Möhrle Happ Luther Service GmbH

Möhrle Happ Luther er et førende erhvervsadvokatfirma fra Nordtyskland, hvor revisorer, skatterådgivere og advokater arbejder hånd i hånd. Firmaet skiller sig ud med denne multidisciplinære struktur, der bidrager til korte veje, hurtig behandling og omfattende rådgivning. Deres revisorer, skatterådgivere og advokater har ofte flere kvalifikationer inden for de forskellige rådgivningsdiscipliner, så alle aktivitetsområder kombineres ideelt.

Læs mere om Möhrle Happ Luther Service GmbH HER.

 • MoinTimaX

MoinTimaX

MoinTimaX rådgiver kunder om optimering af deres værdiskabelse og værdikæder gennem værdi- og risikobaseret beslutningstagning. Dette er især i investeringsintensive brancher som fx offentlige tjenester, petrokemi osv. Konsulentydelserne omfatter støtte til transformations- og forbedringsprocesser i forbindelse med aktiv- og risikostyring samt flytning af domicil og/eller hjemsted til Danmark. Du kan læse mere here.

 • Living Better

Living Better

LivingBetter er en teknologivirksomhed, der tilbyder energi- og ventilationsløsninger baseret på vinduesteknologi, som tilfører forvarmet luft til bygningen. Ved at vende luftstrømmen og genvinde energien fra luften i bygningen til at producere varmt vand, kan man spare høje installationsomkostninger og øge energieffektiviteten med over 30 %.

 • ncn ImmobilienManagement GmbH

ncn ImmobilienManagement GmbH

Siden 1996 har ncn stået for kompetent selskabs og ejendomsadministration på det tyske ejendomsmarked. Som en moderne, international virksomhed er vi bosiddende i Berlin og Brandenburg og servicerer sammen med udvalgte lokale partnere bolig- og erhvervsejendomme i hele Tyskland.

Læs mere om ncn ImmobilienManagement GmbH HER.

 • Netcompany

Netcompany

Netcompany er et dansk IT-rådgivningsfirma med hovedsæde i København. Ved hjælp af digitalisering forbinder de mennesker, firmaer og samfund og fremskynder den digitale transformation. De hjælper også samfundsinstitutioner med at overkomme udfordringer og finde bedre løsninger.

                                                                                             Læs mere om Netcompany HER.  

 • NJORD Law Firm Advokatpartnerselskab

NJORD Law Firm Advokatpartnerselskab

NJORD Law Firm er et internationalt advokatfirma med en lokal forankring og en nordisk profil. Vi yder juridisk rådgivning og løser udfordringer for klienter nationalt og internationalt.

Læs mere om NJORD Law Firm Advokatpartnerselskab HER.

 • Nordic Branding GmbH

Nordic Branding GmbH

Nordic Branding er et full-service agentur for dig, der vil i gang - eller måske allerede har gjort dig de første erfaringer - med eksport til Tyskland. Hos Nordic Branding hjælper vi danske virksomheder ind på det tysktalende marked. Vi er specialiseret inden for go2market strategi og branding på tværs af den dansk-tyske grænse. Vi hjælper dig til at forstå dit marked og din målgruppe. Vi skræddersyr din go2market-strategi og handlingsplan. Vi formidler dit budskab på et sprog, din målgruppe forstår. 

                                                                                             Læs mere om Nordic Branding GmbH HER.

 • Nordic Sales Force

Nordic Sales Force

Nordic Sales Force hjælper B2B virksomheder med at nå deres vækstmål. De booker og afholder møder og lander aftaler. Ved at outsource til Nordic Sales Force får du inden for 30 dage en lokal tilstedeværelse og professionelt salgsmanagement, der coacher dine salgsmedarbejdere og opnår resultater.  

Læs mere om Nordic Sales Force HER

 • North Asset Management ApS

North Asset Management ApS

North Asset Management ApS tilbyder rådgivning og management inden for udviklingsprojekter. De tager sig af alt fra analyse til eksekvering af projekter for eksisterende grunde og ejendomme samt nybyggeri. De udnytter deres årelange erfaring og stærke investornetværk til at følge projekterne helt til dørs.

Læs mere om North Asset Management ApS HER.

 • Novapor Hans Lau (GmbH & CO) KG

Novapor Hans Lau (GmbH & CO) KG

Novapor har siden 1958 været ekspert i udvikling og produktion af innovative emballager til forskellige virksomheder og brancher. Virksomhedens produkter strækker sig fra enkle udskæringer til komplekse transportbeskyttelsesemballager, der er individuelt tilpasset kundernes behov, uanset mængden af produkter, der købes.

Læs mere om Novapor Hans Lau (GmbH & CO) KG HER.

 • P&T Paper & Tea GmbH

P&T Paper & Tea GmbH

Paper & Tea er en virksomhed, der har til formål at berige menneskers liv og skabe gode øjeblikke gennem kreativitet, kommunikation og innovation. Gennem deres engagement i kvalitet, æstetik, opmærksomhed og håndværk tilbyder de produkter, der får folk til at smile. Virksomheden vokser konstant og åbner nye butikker over hele Europa i målet om at afholde arrangementer og sammenføre nye venner.

Læs mere om P&T Paper & Tea GmbH HER.

 • PARI GmbH

PARI GmbH

Hos PARI brænder man for at skabe en verden, hvor alle kan trække vejret frit. Til det formål udvikler de innovative, videnskabeligt dokumenterede produkter af høj kvalitet til behandling af luftvejssygdomme. For deres patienter og kunder, for deres medarbejdere, for miljøet og for samfundet. Lokalt og globalt.

Læs mere om PARI GmbH HER.

 • pro-fins GmbH

pro-fins GmbH

Pro-fins GmbH er et IT-rådgivningsfirma med fokus på interim IT-ledelse, IT-projektledelse i internationale M&A-projekter (carve-out og carve-in) og IT-sourcing projekter. Pro-fins arbejder med et netværk af erfarne projekt- og interimledere. Uanset om det er på kort eller lang sigt, støtter vi dig fleksibelt og effektivt med en projektledelsesmetode, der er skræddersyet til din virksomhed. 

Find ud af mere om pro-fins HER.

                                                            

 • Prominent Dosierteknik

Prominent Dosierteknik

ProMinent Group er en producent af komponenter og systemer til doseringsteknologi og en pålidelig løsningspartner til vandbehandling. ProMinent tilbyder praktiske løsninger til en bred vifte af industrier takket være sine innovative produkter, sin dybdegående og mangeårige forståelse af processer og sit stærke fokus på applikationer. Virksomheden støtter således sine kunder over hele verden med hensyn til sikkerhed, effektivitet og miljøbeskyttelse.

Læs mere om ProMinent Dosierteknik HER.

 • pure brands

pure brands

pure brands har siden 2003 rådgivet tyske og internationale mærkevarevirksomheder. Fra konceptionen til klassisk mediearbejde og bloggerrelationer, iscenesætter agenturet medieverdner og kommunikerer dit budskab på en målgruppeorienteret måde. Her fokuserer de på storytelling og content marketing. Pure Brand udvikler på baggrund af en grundig analyse en skræddersyet strategi, der passer til dit mærke og både er rationelt og følelsesmæssigt overbevisende. 

                                                                                              Læs Mere om pure brands HER

 • ORATO advokater P/S

ORATO advokater P/S

ORATO advokater P/S er specialiseret inden for en række områder som fx retssagsbehandling, inkasso og kontraktforhold. ORATO advokater yder derudover general erhvervsretlig rådgivning, finder nye løsninger og hjælper dig med at udvikle din forretning. 

Læs mere om ORATO HER

 • QNA Agency ApS

QNA Agency ApS

Baseret i Europa med en særlig fokus på de tyske og danske markeder er QNA Agency en specialiseret kommunikationsvirksomhed, der betjener både B2B- og B2C-sektorerne. Som strategisk partner hjælper QNA Agency brands med at skabe indflydelsesrige fortællinger, der resonerer. Deres team, bestående af erfarne fagfolk, bringer årtiers ekspertise inden for marketing og kommunikation.

Læs mere om QNA Agency ApS HER.

 • Rufus Steinkrauss Personalberatung GmbH

Rufus Steinkrauss Personalberatung GmbH

Rufus Steinkrauss Personalberatung GmbH er et personalekonsulentfirma, der blev grundlagt for 25 år siden i Hamborg. I 25 år har vi besat leder- og specialiststillinger i flere mellemstore virksomheder med fokus er på alle områder af fremstillingsindustrien fra to lokationer i Tyskland.

Læs mere om Rufus Steinkrauss Personalberatung GmbH HER.

 • SAACKE GmbH

SAACKE GmbH

Som producent af industrielle og maritime forbrændingssystemer, er det SAACKE’s mission at omdanne stoffer til termisk energi på en effektiv måde, samtidig med at forurenende emissioner minimeres. De fokuserer på at udvikle og markedsføre innovative, energieffektive og miljøvenlige teknologier..

Lær mere om SAACKE GmbH HER

 • SC Managementberatung GmbH

SC Managementberatung GmbH

SC Managementberatung GmbH udvikler og realiserer sammen med jeres ledere og medarbejdere de konkrete løsninger for jeres virksomheds fremtid. Høj økonomisk rentabilitet og effektivitet for jeres virksomhed er de afgørende merværdier ved vores konsulenttjenester.

                                                                                             Læs mere om SC Managementberatung GmbH HER.

 • Siemens Energy

Siemens Energy

Siemens Energy tilbyder et bredt spektrum af produkter og løsninger til produktion af elektricitet og til installation og drift af elektriske transmissionsnet. Som særlige systemer kan nævnes elektrolyse anlæg til produktion af grøn brint og som kan indgå i Power-to-X. Systemer til nettilslutning af vindmøller og store solcelle parker. Store elektriske varmepumper, der kan tilsluttes fjernvarmenettet. Kompressorer til bl.a. brint og CO2. Energilager i form af CAES (Compressed Air Energy Storage).

Læs mere om Siemens Energy HER.

 • Skee Ismejeri ApS

Skee Ismejeri ApS

Skee Ismejeri producerer proteinberiget is som er godkendt som særlig medicinsk ernæring, som sælges i Danmark, Sverige og Tyskland. Skee Protein is er en energitæt is med højt indhold af kalorier, protein og fedt til småtspisende personer, som ikke får dækket deres normale næringsbehov gennem kosten. 

Læs mere om Skee Ismejeri HER

 • SPAX International GmbH & Co. KG

SPAX International GmbH & Co. KG

SPAX International GmbH & Co. KG har i mere end 50 år sat nye standarder inden for forbindelsesteknik. Virksomhedens sortiment inkluderer en lang række skruer og søm til inden- og udendørs brug samt sømplader og træstænger. Med bæredygtighedsprogrammet ”WE CARE” lanceret i 2022, yder SPAX et vigtig bidrag hen imod klimaneutralitet. 

Læs mere om SPAX International GmbH & Co. KG HER

 • SprintEins ApS

SprintEins ApS

SprintEins ApS er en innovativ konsulentvirksomhed, der specialiserer sig i at levere skræddersyede løsninger inden for forretningsudvikling og digital transformation. Med deres ekspertise inden for teknologi, strategi og driftsforbedring hjælper SprintEins virksomheder med at navigere i den komplekse digitale verden og opnå bæredygtig vækst.

Læs mere om SprintEins ApS HER.

 • Sweco

Sweco

Sweco udvikler bæredygtige løsninger inden for urbanisering og digitalisering i samarbejde med 21.000 arkitekter, ingeniører og andre fagpersoner. Sweco tilbyder deres kunder en kombination af                                                                                                global ekspertise og lokal forståelse for virksomhed og kontekst.                                                                                                      Sweco er også premium partner hos Dansk-Tysk Handelskammer.

                                                                                              Læs mere om Sweco HER.

 • Toedt, Dr. Selk & Coll. GmbH

Toedt, Dr. Selk & Coll. GmbH

dailypoint™ er den førende datahåndterings- og CRM-platform til individuelle hoteller og hotelgrupper. dailypoint™ indsamler data fra alle relevante kilder bl.a. PMS, POS, hjemmesider, nyhedsbreve samt wifi og skaber derigennem automatisk en central og konsolideret gæsteprofil. I 350 trin behandles og beriges dataene ved hjælp af kunstig intelligens (AI) for at skabe omfattende gæsteviden.

Læs mere om Toedt, Dr. Selk & Coll. GmbH HER.

 • Trademark Textiles A/S

Trademark Textiles A/S

Trademark Textiles er en producent af privatmærke tekstiler og relaterede produkter til forbrugere over hele verden. Med mere end 19 års erfaring inden for tekstilindustrien har de specialiseret sig i sokker, T-shirts og undertøj til alle køn. Trademark Textiles designer og producerer alt fra simple snit til mere avancerede modeller.

Læs mere om Trademark Textiles A/S HER.

 • ViWiQ GmbH

ViWiQ GmbH

Virksomheden ViWiQ Gmbh har software, der muliggør en interaktiv, digital butiksvinduespræsentation, hvor detailhandlere og tjenesteudbydere kan reklamere for deres varer/kampagner på en målrettet måde og sælge dem online, selv uden at have deres egen onlinebutik eller anden online tilstedeværelse.

Læs mere om ViWiQ HER.

 • WAREMA

WAREMA

WAREMA er en europæisk producent af markiser, mørklægningsgardiner og yderligere produkter til indretning af opholdsrum med hovedsæde i Marktheidenfeld. Deres produkter distribueres lokalt i Tyskland og internationalt i og uden for Europa. WAREMA fokuserer altid på menneskers livskvalitet og bidrager til at skabe en atmosfære af velvære. 

                                                                                             Læs mere om WAREMA HER

 • WTSH - Wirtschaftsförderung und Technologietransfer Schleswig-Holstein GmbH

WTSH - Wirtschaftsförderung und Technologietransfer Schleswig-Holstein GmbH

WTSH er det centrale erhvervsudviklingsagentur i Slesvig-Holsten. Med sin vifte af tjenester står det til rådighed for slesvig-holstenske virksomheder som en kompetent serviceudbyder. WTSH hjælper især små og mellemstore virksomheder med at implementere deres innovationer og åbne op for interessante udenlandske markeder.

Læs mere om WTSH - Wirtschaftsförderung und Technologietransfer Schleswig-Holstein GmbH HER.