PR-netværk

Boman Kommunikation tilbyder professionel kommunikation og interessevaretagelse til virksomheder. Vores fokus er på strategisk kommunikation, der gennemføres målrettet i tæt samarbejde mellem os og opdragsgiveren. Vi arbejder med kampagner, kommunikationsplaner, market entry-kommunikation, interessevaretagelse og kriseberedskaber.

Internationalt er vi den danske partner i PRN Network – et engageret, ejerledet netværk med lokal tilstedeværelse i byer i 26 lande, herunder Stuttgart, München, Berlin, Wien og Zürich. Vi er aktive i Arktis og Grønland og etableret som den eneste pr-virksomhed med kontor i Nuuk.

Boman Kommunikation har hovedkontor i Tuborg ved København.

DANISH HEART er specialiseret i danske virksomheder, der ønsker at være aktive med deres brands på det tyske marked. "Kunsten at få tyskerne til at elske dit brand" taler for sig selv. Det lille firma er beliggende i hjertet af Hamborg - et populært pilotmarked for mange danskere. Med den dansk-tyske ejer Birgit Thesenvitz, hendes netværk af kreative freelancere og over 25 års erfaring inden for strategisk kommunikation, kampagner & medier, oversættelser og kommunikation i forbindelse med markedsindtræden med målrettet brandbuilding, får danske virksomheder en professionel partner til en vellykket kick-start i Tyskland.

Ud over markedsføringskendskabet tilbyder DANISH HEART - takket være et tæt samarbejde med et hamborgsk PR-bureau redroses communications - en fuldstændig portefølje med on-top klassisk PR, corporate publishing, sociale medier, influencermarketing og krisekommunikation. De to partnere har med succes arbejdet hånd i hånd for forskellige danske virksomheder i Tyskland i årevis, især inden for livsstilsektoren. Begge selskabers store kundeportefølje består af nationale og internationale start-ups og store virksomheder. Fokus er på B2C-kommunikationen inden for livsstil, turisme, FMCG og sundhedssektoren. Også kendte B2B-mærker stoler på de to agenturer fra Hamborg. Kommunikationen med kunderne foregår på dansk, tysk eller engelsk.

Helium Kommunikation er et PR-bureau, der hjælper virksomheder med at skabe resultater. Det gør vi ved at sørge for, at I bliver synlige for det, der tæller hvor det gælder.

Vi arbejder med virksomheder i mange brancher. Men fælles for dem alle er, at vi omsætter deres forretningsmål til konkrete budskaber, der giver mening for omverden. Det betyder markedsadgang, konkurrencekraft og vækst.

Uanset om rammen er web, SoMe, annoncer, public affairs, messer og events, podcasts eller noget helt syvende, så har vi 25+ års erfaring med at omdanne komplekse produkter og processer til karakterfulde historier.

Vores mission er konkret og effektiv kommunikation for vores kunders skyld.

Helium Kommunikation – vi er med hele vejen og klar til at løbe, når I er.

NORDIC BRANDING er specialiseret i at hjælpe danske virksomheder over grænsen til Tyskland. Vi har et bredt kendskab til det tyske marked og er på hjemmebane i begge sprog og kulturer.

  • Vi hjælper dig til at forstå dit marked og din målgruppe.
  • Vi skræddersyr din go2market-strategi og handlingsplan.
  • Vi formidler dit budskab på et sprog, din målgruppe forstår.

Med NORDIC BRANDING får du tysk ekspertise på dit eget sprog. Samtidig brander vi din virksomhed på det sprog, din målgruppe forstår – B2B og B2C.

Vi tilbyder tysk markedskendskab, målgruppeforståelse, market entry-strategi og handlingsplan, B2B-produktpræsentationer, kampagner, klassisk PR & pressearbejde samt konception af hjemmesider og content til socialmedia.

NORDIC BRANDING har hovedkontor i Berlin.

Northern Gate er et 360˚s public relations og kommunikationsbureau, etableret i 2017 og beliggende ved Kongens Nytorv centralt i København. Northern Gate har særligt fokus på at levere alsidige og effektive kommunikationsløsninger til teknologivirksomheder, metal- & maskinindustrien samt eksportorienterede virksomheder, der arbejder med eller er i gang med grøn omstilling. Marketing, PR, forandringskommunikation, tekstopgaver og krisekommunikation er blandt de opgaver, som Northern Gate løser. Kundemæssigt spænder Northern Gate bredt. Både start-ups og etablerede virksomheder med +1.000 ansatte er på kundelisten. For at tilbyde kunderne en overskuelig, enkel og prismæssigt fordelagtig one-stop-shop-løsning samarbejder Northern Gate med erfarne grafikere, professionelle filmskabere, webbureauer etc. Dermed sammensættes altid det rette team, hvilket sikrer kunderne høj fleksibilitet, gennemarbejdede løsninger samt faglig styrke. Northern Gate ejes og drives af Christian Eskelund-Hansen, der har +20 års professionel erfaring i håndtering af en bred vifte af projekt-, ledelses- og kommunikationsudfordringer for større og mindre industrivirksomheder, ledere og organisationer. I karrierens løb har Christian Eskelund-Hansen bl.a. været chefkonsulent i Dansk Industri, universitetslektor i kommunikation samt leder af projekter, der skulle styrke tyske og danske industrivirksomheders relationer og salg.