EurA AG - Månedens virksomhed Marts 2024

EurA er en international konsulentvirksomhed inden for innovation og teknologi. De støtter virksomheder, forskningsinstitutioner og offentlige kunder af alle størrelser i at muliggøre tekniske innovationer. Fokus er på at ledsage morgendagens markedsledere, generere ideer til innovationer, udvikle nye produkter og tjenester samt markedsføre disse internationalt.

EurA's kunder drager fordel af de højt kvalificerede konsulenters sektor- og brancheerfaring samt tekniske viden. Som ekspert i finansiering og førende inden for innovationsnetværk er EurA engageret i innovationsrådgivning af høj kvalitet til virksomheder, også uden for virksomheden selv. På initiativ af EurA og afdelingen i Slesvig-Holsten blev der skabt en "retningslinje for innovationsrådgivning" i form af DIN SPEC 91415. EurA er den ideelle strategiske partner for erhvervsliv og videnskab, certificeret, kvalitetstestet og med høje standarder, realiseret i de højeste rådgivningsstandarder.

Virksomhedens portefølge omfatter innovationsrådgivning, finansieringsrådgivning og ekspertise til ansøgning og projektledelse af ZIM-netværk (SMV-innovationsnetværk) og andre nationale (DE) og internationale finansieringsprogrammer og -projekter. EurA's tankegang og handlinger er kendetegnet ved det ledende princip "Turning Innovation into Business". Målet er at bringe innovation fra markedet til markedet. Sammen med SMV'er omdannes idéer til nye produkter og tjenester, og ideelt set fører det til kommerciel succes. EurA trækker på etablerede ekspertplatforme, klynger og omorganiserer de respektive ekspertplatforme i henhold til teknologiske emner og udvikler innovationer sammen med dem, skaber projektkoncepter, skaffer finansiering og bringer dem til kommercialisering.

Flere nøgletemaer er koncentreret på stedet i Kiel, heriblandt fremtidens mobilitet både på vejen - gennem elektrisk konvertering og indkøb af nye elektriske busser samt gennem virkelige laboratorier til autonom, elektrisk og forbundet kørsel - og i luften med fokus på droner og ubemandede luftfartøjer (UAV'er). Derudover er vedvarende energi, sammenkædning af forskellige sektorer og smart grids noget af det, der drives frem her.

Med mange års erfaring inden for finansiering yder EurA støtte til projektkoordinering og projektledelse i forbindelse med støttede projekter. Virksomheden tilbyder også teknisk rådgivning, udarbejdelse af undersøgelser og feasibility-analyser.

Et blik på EurA AG Kiel

  • Filialchef: Ralph Hirschberg
  • Filialens beliggenhed: Sophienkontor 40, 24103 Kiel, Schleswig-Holstein
  • Samlet antal medarbejdere: 9
  • Teknologiske fokusområder:
    • Fremtidens emissionsfrie, bæredygtige, on-demand, autonome mobilitet på vej, med tog og i luften;
    • Vedvarende, bæredygtig energi- og varmeproduktion;
    • Kommunikationsnetværk: 5G / 6G campusnetværk og applikationer i netværk.
  • Støtte ved: Innovationsrådgivning og -udvikling, finansieringsrådgivning og -styring (for Tyskland, EU-finansiering)
  • Overtagelse af projektledelse og -koordinering

Besøg EurA AG på Hannover Messen: Hal 2, Stand C42.

Lær EurA AG at kende gennem et gratis møde.

Uanset om du arbejder i en ambitiøs start-up, en dynamisk SMV eller en etableret stor virksomhed, er EurA's strategiske innovationsledelse den løsning, der vil drive din succes. EurA støtter deres kunder i at implementere innovative processer for at sikre, at de altid er på forkant inden for branchen. Det giver dem mulighed for at koncentrere sig om deres kerneforretning.