DanTaxLegal - Månedens virksomhed Februar 2024

Ønsker du som dansk virksomhed at tage springet til Tyskland - et land fuld af muligheder, præget af andre regler, sproglige nuancer og en unik kultur? Med os har du en erfaren partner ved din side, som kender og elsker netop disse forskelle: Velkommen til DanTaxLegal – din døråbner til skat og jura – tæt på dig i Norden!

DanTaxLegal er din personlig navigatør i en verden af erhvervs-, skatte- og arbejdsret. Vores speciale? Danske virksomheder som din! Vi specialiserer os i grænseoverskridende problemstillinger og guider dig sikkert gennem den tyske skatte- og lovjungle.

Vil du ekspandere din virksomhed til Tyskland, eller har du allerede en tysk filial? Vi støtter dig gerne aktivt og bidrager med vores erfaring.

Du definerer målet, og vi skaber rammebetingelserne: Ekspertviden om tysk skat og jura, kombineret med dybdegående brancheekspertise. Vi taler dit sprog - uanset om det er dansk, engelsk eller tysk, og så lever vi os direkte ind i din verden. Vores internationale orientering giver dig en global profil og adgang til et netværk, der virkelig gør en forskel.

Hos os er du og din succes i centrum. Vi tilbyder dig skræddersyede løsningspakker, så du kan overvinde juridiske og skattemæssige udfordringer i Tyskland og samtidig opnå fremragende resultater. Vi er din pålidelige partner i alle faser af din forretning.

Er du nysgerrig på de muligheder, som vores moderne og dynamiske advokatfirma kan tilbyde dig? Så kontakt os, og lad os sammen skrive din succeshistorie.


DanTaxLegal - Generationsskifte i partnerkredsen

DanTaxLegal starter det nye år med en vigtig milepæl. Vi har sagt taknemmeligt farvel til vores mangeårige partner Sigrun Scherff, hvis engagement og ekspertise har været et afgørende bidrag til vores succes. Især vores kunder fra vindenergisektoren og ejendomsbranchen har nydt godt af hendes omfattende ekspertise. Heldigvis bliver Sigrun i virksomheden og vil fortsat stå til rådighed for os i forbindelse med særlige projektrelaterede opgaver.

Samtidig har vi kunne glæde os over at byde en ny generation velkommen i vores partnergruppe. Carmen Gross, en erfaren advokat med fokus på arbejds- og skatteret, har været en del af DanTaxLegal-teamet siden juni 2022. Sammen med hende ønsker vi at videreudvikle virksomheden og styrke vores position i den internationale skatte- og retssektor med fokus på komplekse grænseoverskridende sager. Vi ser frem til at fortsætte vores succesfulde samarbejde med Carmen.

Partner status 2024
Partner status 2024