Salooning Green Future - Månedens virksomhed April 2023

Den 13. og 14. juni 2023 inviterer Salooning Green Future ApS den danske og tyske industri til et todages SKOLEBYGGERI-arrangement i København om uddannelsesbyggeri. I samarbejde med arkitekter, planlæggere og beslutningstagere vil virksomheden skabe en international tænketank, som kan inspirere branchen med nye idéer. Emnet bæredygtig læring vil være i centrum for den dansk-tyske udveksling af viden, idéer og ressourcer.

Alle kan drage fordel af et internationalt samarbejde og gennem partnerskaber bane vejen for fremtidens skole. Danskerne bringer ny viden og erfaring med sig – internationalt er de førende inden for digitalisering og bæredygtighed. I Tyskland er der stor efterspørgsel efter innovative idéer. Dette gælder ikke mindst det tyske skolebyggeri, hvortil der er afsat 40 milliarder euro til frem til 2040 – til nybyggeri, renovering, bæredygtighed, genanvendelighed og renovering og alt det, der kan skabe de bedste rammer for nutidens pædagogik og læring.

Området for læringsbygninger spænder fra daginstitutioner til universitetscampusser. I Tyskland har flere dansk-tyske samarbejder allerede båret frugt gennem SCHULBAU-arrangementet. Flere hold har både vundet store udbud samt sat dem i værk. Nu vil Salooning Green Future fortsætte denne succes i København.

Programmet for arrangementet omfatter fremtidsorienterede danske og internationale talere, paneldiskussioner, mange internationale stande og sidst men ikke mindst networking og matchmaking mellem eksperter fra Danmark og de tysktalende lande.


LOKALITET
Docken, Færgehavnsvej 35, 2150 København

DATO
Tirsdag, 13. juni 2023

Kl. 9:00 til 16:00 – Internationalt program med taler

Kl. 16.00 til 20.00 – Networking men champange, vin og øl omkring et lejerbål på vores egen strand ved havnen i Docken.

Onsdag, 14. juni 2023

Kl. 9.00 til 15:30 – Internationalt program med taler