Maritim Hotels - Månedens virksomhed Juni 2023

Maritim Hotels er en familiedrevet virksomhed, der er kendt for deres komfort og gode service i forbindelse med overnatninger og arrangementer. Dette gælder uanset om det er forretningsrejser eller private arrangementer.

Med central beliggenhed i umiddelbar nærhed af lufthavne og motorveje eller med en rolig beliggenhed ved havet, søer og parker finder du med garanti det rette hotel hos Maritim. Slap af i elegante og komfortable hotelværelser med gratis internet, i rummelige wellnessområder med swimmingpool og sauna eller nyd et besøg på de fremragende restauranter, caféer og barer, som altid vil forkæle dig med kulinariske kreationer og lækkerier.

Planlægger du en konference eller et arrangement? Den nyeste teknologi og et højt kvalificeret personale vil sikre, at dit arrangement bliver en succes. Fra planlægning til gennemførelse arbejder teamet tæt sammen med dig for at sikre, at dit arrangement forløber problemfrit. Det er ligegyldigt, om du har brug for et lille mødelokale eller en stor balsal, Maritim har det rette lokale til enhver lejlighed. Hold f.eks. et møde med udsigt over fjorden på Maritim Hotel i Kiel eller nyd den fremragende beliggenhed på Maritim Hotel i Bremen med direkte adgang til det moderne Congress Centrum Bremen.


ProTomorrow

Emnet "bæredygtighed" er et stort tema på Maritim Hotels. Mindre energi- og vandforbrug, mindre madspild, effektiv affaldssortering, mindre brug af rengøringsmidler - i mange år har Maritim Hotels arbejdet på at blive endnu mere miljøvenlige. Med kampagnen "ProTomorrow" har Maritim lanceret et bæredygtighedsinitiativ, som du som gæst kan deltage aktivt i. Ved ophold af flere dages varighed giver du afkald på den (daglige) rengøring af dit værelse og hjælper dermed hotellet med at skåne naturressourcerne. For hvert værelse, der ikke rengøres (dagligt), støtter Maritim regionale miljømæssige og sociale projekter i nærheden af det pågældende hotel. Den økologiske byhonning, der er fremstillet i samarbejde med det økologiske biavleri MyHoney, blev endda tildelt guldmedaljen ved London Honey Awards 2022 for sin høje kvalitet. Omkring 1.400 deltagere fra hele verden havde ansøgt om denne pris. Honningen kan købes på Maritim Hotel Dresden eller i Dresden Information.