Fibo Intercon - Månedens virksomhed Maj 2023

Fibo Intercon A/S er en førende leverandør af innovative mobile betonløsninger til globale byggeprojekter. Virksomheden leverer alt fra standardløsninger til unikke kundetilpassede løsninger, og deres mobile blandeanlæg har været benyttet i både små og store byggeprojekter verden over.

I 2023 har Fibo Intercon vundet prisen for Årets Digitale SMV-omstilling. Baggrunden for dette er, at Fibo Intercon er gået fra at være en lavteknologisk virksomhed med mange manuelle arbejdsprocesser til i dag at være en virksomhed med en høj digitaliseringsgrad, et gennemdigitaliseret produktprogram og et avanceret, digitalt salgs-set up. Derudover har Fibo Intercon vundet flere Gazellepriser, BDO og senest Innovative Product Award fra World Of Concrete 2023.

 

 

Fibo Intercon har blandt andet:

  • Udviklet en digital CO2-beregner, som hjælper kunderne til en grønnere profil i form af mindre betonspild og mindre transport. 
  • Lanceret Fibo Collect, som er et selvbetjeningsanlæg, der kan leveres med op til tre forskellige digitale betalingssystemer.
  • Kodet intelligens ind i deres maskiner, så kunden får en alarm via sin mobil eller pc, hvis betonblanderen ikke kører, som den skal.

Fokusområde/produkter
Fibo Intercon har i 2022 lanceret et nyt koncept; Fibo Collect. Fibo Collect er et fuldautomatisk, selvrensende selvbetjeningsanlæg til salg af beton. På anlægget kan der på skift produceres forskellige typer beton, mørtel osv., uden der bringes rester fra én produktion ind i den næste.

De nye maskiner integrerer et automatiseret betonblandeanlæg med en betalingsterminal, så kunderne kan købe beton, mørtel osv. af høj kvalitet ved et tryk på en knap, når de vil. Desuden er anlægget udstyret med integreret automatisk vaskefunktion, der renser blandekarret efter hver batch, så det altid er klar til en ny kunde.

Et Fibo Collect anlæg vil hjælpe bygherrer, anlægsgartnere og gør-det-selv-folk med at løse problemet med mindre portioner, der i dag er forholdsvist dyre og ofte svære at få leveret fra betonfabrikkerne uden gebyrer. Samtidig kan beton fra et lokalt Fibo Collect anlæg minimere transporten og dermed mindske CO2 udledningen i forbindelse med beton til byggeprojekterne.