FELDHAUS - Månedens virksomhed Februar 2023

FUNKTION FØLGER FORMEN
I overensstemmelse med det ledende princip "Function Follows Form" arbejder Feldhaus med fokus på en vellykket planlægning, produktion og montage af bygningshuse til alle former for store projekter.

 

 

Feldhaus' serviceudbud spænder fra komplekse individuelle facadeelementer som en del af planlægning af store byggepladser til den enkle realisering af vindues- og dørløsninger. Virksomheden arbejder efter princippet om ikke at tilpasse projektets geometri til de kundespecifikke funktionelle, termiske og akustiske krav, men snarere at gøre disse funktionelle krav mulige i enhver form eller geometri - Function Follows Form (funktion følger form).
 

KONSTRUKTION AF VINDUER OG FACADER
Feldhaus understøtter dig med et stærkt og dynamisk projektteam, der hjælper dig med at bringe dit ønskede design til virkelighed. Det tekniske kontor arbejder med den højeste faglige kompetence og står til rådighed med de nyeste teknologier inden for 2D, 3D og BIM. Desuden giver det fleksible produktionsdesign mulighed for at gennemføre alle krav på en tidsoptimeret måde.
 

REDMOLEN SOM REFERENCEPROJEKT
Direkte i Københavns havnebassin ligger en (rå) diamant af facadeteknologi. Fra 2020 - 2022 implementerede Feldhaus ca. 12.000 m² elementfacade i en særlig konstruktion med et forskudt udseende. Ud over et grundelement, der er støttet af stål, er alle elementer beklædt med anodiserede specialplader for at skabe illusionen af en forskudt bygningsudseende. Facaden er opdelt i i alt 9 elementtyper og er installeret på kun 6 måneder. Kontorbygningen er afsluttet med en fantastisk stolpe og sprosser i stueetagen.

  • 12.000 m² pladebeklædning af metalplader
  • 12.000 m² elementfacade
  • 2.000 m² facade med sprosser og sprosser