DEinternational - Månedens virksomhed Juli 2023

DEinternational tilbyder en række services inden for skat, jura, emballage&miljø, rekruttering, PR samt eksportrådgivning og coachings. Derudover kan man som virksomhed deltage på individuelle markedsbesøg, studierejser, fagkonferencer og match-making events i Danmark og Tyskland. Danske virksomheder profiterer af DEinternational’s forankring i tysk erhvervsliv gennem samarbejdet med de tyske myndigheder, brancheforeninger, de omkring 80 tyske industri- og handelskamre samt tilknytningen til Dansk-Tysk Handelskammer.


Services:

Legal & Tax
DEinternational’s Legal&Tax-team tilbyder sammen med vores partnere juridisk- og skattemæssig rådgivning, hjælper danske virksomheder med at opfylde deres momsforpligtelser og bistår med at søge momsrefusion i Tyskland.

Miljø og emballage
Danske virksomheder med eksport til Tyskland og Østrig kan gøre brug af servicepakken "GRÜNER PUNKT" for emballage. DEinternational varetager jeres interesser over for de tyske indsamlingssystemer og sikrer, at alle formaliteter bliver overholdt.

Markedsadgang
Danske virksomheder, der påtænker at udvide forretningen eller etablere sig på det tyske marked kan benytte sig af vores rådgivning om markedsforhold samt mødebookningsservice med potentielle forretningspartnere og kunder. Desuden organiserer DEinternational med udgangspunkt i vores omfattende netværk i Tyskland individuelle markedsbesøg og studierejser.

Coaching
DEinternational’s interkulturelle coachings giver en vigtig forståelse af forskellene mellem den tyske og danske forretningskultur. Denne service kan benyttes af enkeltpersoner eller en gruppe af medarbejdere og kan bookes både som fysisk eller online workshop. Der tilbydes også seminarer for partnere til expats med fokus på fakta om kultur og samfund. 

Rekruttering af medarbejdere og CV-database 
DEinternational tilbyder en bred vifte af HR-ydelser og kan rådgive om den rette fremgangsmåde i forhold til rekruttering af medarbejdere i Tyskland eller tysksprogede medarbejdere i Danmark. Bl.a. kan vi hjælpe med at finde egnede profiler gennem vores CV-database. Desuden kan vores Legal & Tax partnere hjælpe med at udfærdige kontrakter og besvare arbejds-, social- og forsikringsrelaterede spørgsmål.

Løn – og bogholderi
DEinternational varetager finans- og lønregnskabet for tyske virksomheder og arbejdsgiveres filialer og datterselskaber med danske medarbejdere. Denne service henvender sig således til tyske virksomheder, der ikke har et registreret kontor i Danmark, eller som har behov for payroll service eller bogholderi.