advores - Månedens virksomhed November 2023


Hej! eller Hallo! - lige som du vil. Vi taler begge sprog. Elsker begge sprog. Lever begge kulturer. Vi har forbindelse til begge lande og kender dybdegående til forskellighederne.

Vi rådgiver om tysk ret på dansk og om dansk ret på tysk. Vi dækker nichen med grænseoverskridende juridiske transaktioner på alle områder og omfavner således bredt. På trods af den geografiske nærhed er der forskelle mellem det tyske og det danske retssystem. For at få den bedste rådgivning om tysk og dansk ret stiller advores et team af erfarne tyske jurister og danske advokater til rådighed. Vores eksperter i Danmark og Tyskland kommunikerer med dig i øjenhøjde og inddrager kompetencer fra deres ekspertiseområder på en måde, der er rentabel for dig. Altid direkte tilgængelig for dig.

Vi ser grænsen mellem Danmark og Tyskland som en mulighed. Vi bygger ikke kun bro over den, men møder altid hinanden på lige fod. Mellem lande, i partnerskab med vores kunder og inden for teamet og netværket.


Hvem er advores?

Vi er et dynamisk team af specialiserede advokater og medarbejdere, der tænker og handler på tværs af landegrænser. Vi arbejder tæt sammen for at give vores kunder den bedste rådgivning og pragmatiske løsninger på tværs af discipliner. Ved hjælp af vores store netværk af kontakter kan vi også hjælpe dig ud over vores juridiske ekspertise. For eksempel samarbejder vi med brancheorganisationer, offentlige institutioner og mange andre netværkspartnere for at give vores kunder direkte og umiddelbar merværdi på en hurtig og ukompliceret måde.