Apr 02

Cyber Security

Diese Veranstaltung findet ausschließlich auf Dänisch statt.

Breakfast Meeting - Cyber Security

Cybersikkerhed er den største digitale udfordring i det 21. århundrede, og cyberangrebene bliver mere sofistikerede og komplekse. Det kan være alt fra brede phishing-angreb over angreb målrettet enkeltpersoner til avancerede og kontinuerlige angreb rettet mod enkelte virksomheder. Konsekvenserne er markante og udgør en trussel mod virksomheders omdømme, omkostninger i forbindelse med juridiske krav og øgede sanktioner som følge af lovmæssige reguleringer.

Sammen med BDO og HDI sætter vi skarpt på, hvad du skal være opmærksom på som virksomhed.

7:30-8:00  Registrering og morgenmad

8:00-8:05  Velkomst
 v. Reiner Perau, adm. direktør i Dansk-Tysk Handelskammer

8:05-8:45  Hvordan ser cyber truslen ud, og hvad kan virksomheder gøre for at beskytte deres IT-systemer?
 v. Mikkel Jon Larsen, Partner, Risk Assurance, BDO

8:45-9:15  At sikre sig mod hackerangreb er ikke kun IT-afdelingens opgave. Hvorfor er det ledelsens opgave at arbejde strategisk med cybersikkerhed?”
 v. Frank Holmgrun, Senior Underwriter i HDI

9:15-9:45  On-stage hacker-angreb
 v. Martin Thirup, BDO

9:45-10:00 Afrunding og kort debat

Arrangementet er målrettet virksomheder på mindst 10 personer.

Medlemmer af Dansk-Tysk Handelskammer deltager gratis. Andre kan deltage mod deltagergebyr på 250 DKK ekskl. moms.