PR-netværk

Add-Wise/KraftWerk er et marketing- og kommunikationshus med speciale i dansk/tyske forhold og virksomheder på begge sider af grænsen. Vi hjælper danske virksomheder til at transportere deres budskab effektivt i Tyskland, og vi hjælper tyske virksomhed til attention i Danmark. Vi har hjemme i Flensborg og i Kolding/Haderslev – men vi arbejder over hele Europa. Vi mestrer både dansk og tysk til perfektion. Vi har et stort netværk i både den danske og tyske medieverden og i erhvervslivet. Vi har erfaring med både b-t-c og b-t-b markedsføring og PR, og vi mestrer både online og offline-disciplinerne. Vi har en udpræget forretningsforståelse, fordi vi selv har bred erhvervserfaring og har været på den anden side af bordet – og vi foretager os som udgangspunkt ikke noget for vore kunder uden at det er konkret og målbart. For målbarhed sikrer resultater. Og det er dem, vi vil måles på.

Boman Kommunikation tilbyder professionel kommunikation og interessevaretagelse til virksomheder. Vores fokus er på strategisk kommunikation, der gennemføres målrettet i tæt samarbejde mellem os og opdragsgiveren. Vi arbejder med kampagner, kommunikationsplaner, market entry-kommunikation, interessevaretagelse og kriseberedskaber.

Internationalt er vi den danske partner i PRN Network – et engageret, ejerledet netværk med lokal tilstedeværelse i byer i 26 lande, herunder Stuttgart, München, Berlin, Wien og Zürich. Vi er aktive i Arktis og Grønland og etableret som den eneste pr-virksomhed med kontor i Nuuk.

Boman Kommunikation har hovedkontor i Tuborg ved København.

Bulldog PR & Kommunikation mener vi, at kommunikation skal være enkel, klar og simpel i en tid og verden, der hele tiden bliver mere kompleks. Det giver nemlig dit brand taletid og opmærksomhed. Vi kombinerer flere års erfaring fra både nyheds- og PR-verdenen. Og med en unik indsigt i både journalistik, PR og sociale medier ved vi, hvad der skal til for at bryde igennem mediebilledet. Vi tror på, at PR både er det naturlige og bedste udgangspunkt for at bygge relationer og skabe troværdighed og opmærksomhed omkring dit brand. Det gør vi ved fortællinger i særklasse med klare budskaber, som giver dig taletid på tværs af medieplatforme. Det gælder også på sociale medier, som er din mulighed for at være i direkte kontakt med din målgruppe og potentielle kunder og skabe universer, der støtter op om dit brand. Det giver synlighed, brandopbygning og en engageret målgruppe. I dag arbejder vi primært med kunder inden for erhvervssektoren, sundhed, livsstil og FMCG. Vi glæder os til at samarbejde med dig. 

Helium Kommunikation beskæftiger sig både med PR, kommunikationsrådgivning og politisk interessevaretagelse, og kan med et stærkt hold af erfarne medarbejdere og et bredt netværk af eksterne samarbejdspartnere skræddersy den helt rigtige løsning til din virksomhed eller organisation. Helium Kommunikation er specialister i indholdsproduktion såsom pressemeddelelser, kronikker, digitalt indhold til SoMe og websites og nyhedsbreve. Vi hjælper både danske og globale virksomheder med at skille sig ud af mængden med engagerende storytelling, kreative kampagner og målrettet pressearbejde. Helium Kommunikation har også solid erfaring med politisk interessevaretagelse og kan hjælpe dig med den rette indgangsvinkel til at komme i tale med relevante politikere på Christiansborg. Helium Kommunikation er et internationalt orienteret kommunikationsbureau med kunder og professionelt netværk i både Skandinavien, Tyskland og USA samt sprogkundskaber på engelsk, tysk og fransk.

First Link er et lille kommunikationsbureau på Frederiksberg i Hovedstaden, stiftet i 2009. Vi fokuserer på kunderelationer, hvor vi er en central samarbejdspartner omkring de strategiske overvejelser. Kommunikationsfagligt ligger vores styrke i koncept og strategi samt udvikling og produktion af indhold (content). Vi distribuerer på alle platforme (presse, hjemmeside, SoMe). Desuden er indehaver Henrik Kragelund ekspert i håndtering af negativ presseomtale (Issues Management), såvel præventivt som akut. 

Northern Gate er et 360˚s public relations og kommunikationsbureau, etableret i 2017 og beliggende ved Kongens Nytorv centralt i København. Northern Gate har særligt fokus på at levere alsidige og effektive kommunikationsløsninger til teknologivirksomheder, metal- & maskinindustrien samt eksportorienterede virksomheder, der arbejder med eller er i gang med grøn omstilling. Marketing, PR, forandringskommunikation, tekstopgaver og krisekommunikation er blandt de opgaver, som Northern Gate løser. Kundemæssigt spænder Northern Gate bredt. Både start-ups og etablerede virksomheder med +1.000 ansatte er på kundelisten. For at tilbyde kunderne en overskuelig, enkel og prismæssigt fordelagtig one-stop-shop-løsning samarbejder Northern Gate med erfarne grafikere, professionelle filmskabere, webbureauer etc. Dermed sammensættes altid det rette team, hvilket sikrer kunderne høj fleksibilitet, gennemarbejdede løsninger samt faglig styrke. Northern Gate ejes og drives af Christian Eskelund-Hansen, der har +20 års professionel erfaring i håndtering af en bred vifte af projekt-, ledelses- og kommunikationsudfordringer for større og mindre industrivirksomheder, ledere og organisationer. I karrierens løb har Christian Eskelund-Hansen bl.a. været chefkonsulent i Dansk Industri, universitetslektor i kommunikation samt leder af projekter, der skulle styrke tyske og danske industrivirksomheders relationer og salg.

Northern Lights i Hamborg har mere end 20 års erfaring med PR og kommunikation i Skandinavien og de tysksprogede lande. Northern Lights kompetencer dækker alt fra PR & markedsføring, sociale medier, corporate publishing og international kommunikations inkl. oversættelser. Desuden samarbejder Northern Lights med eksterne freelancere, hvilket giver mulighed for at dække et hvilket som helst projekt – både stort og småt. Alle Northern Lights medarbejdere taler både dansk og tysk og er uddannede journalister med et bredt netværk og kendskab til pressen. Således kan bureauet både hjælpe tyske virksomheder med det danske marked og danske virksomheder med den rette indgangsvinkel til det tyske marked. Northern Lights har bl.a. arbejdet en del med Femern projektet og har særligt kompetence og erfaringer inden for rejse, kultur og logistik.