Nyhedsbreve

Læs de seneste udgaver af vores 4 nyhedsbreve.

I nyhedsbrevet STANDPUNKT kaster Dansk-Tysk Handelskammers adm. direktør, Reiner Perau, et kritisk blik på tysk og dansk erhvervspolitik og økonomi.

UPDATE er en service for medlemmer af Dansk-Tysk Handelskammer. Nyhedsbrevet holder dig opdateret om dansk-tysk samhandel, juridiske forhold og meget mere.

I LEGAL & TAX informerer vi i samarbejde med jurister om både tyske og danske juridiske og skattemæssige emner. Nyhedsbrevet sætter fokus på nye regler, love og reguleringer.

NETZVÆRK er nyhedsbrevet, hvor vi introducerer nye medlemsvirksomheder og fortæller om særlige tilbud og ydelser, som vores medlemsvirksomheder tilbyder til Dansk-Tysk Handelskammers medlemsvirksomheder.

PERSONALENYT

Her er Dansk-Tysk Handelskammers nyhedsbrev for alle, der arbejder med personale i Danmark. PERSONALENYT er skabt for at hjælpe vores medlemmer med at få klarhed over de vigtigste punkter omkring personale i Danmark.