Fordele med medlemskab

Få her 6 gode grunde til at blive medlem i Dansk-Tysk Handelskammer. Find ud af, hvilket medlemskab der passer bedst til din virksomhed.

6 gode grunde til at blive medlem

1. Netværk

Vi er det største dansk-tyske virksomhedsnetværk med godt 600 medlemmer. Desuden samarbejder vi med brancheforeninger, regionale erhvervsorganisationer, myndigheder og ministerier. Uanset om der er tale om internationale koncerner eller mindre virksomheder, har vi årelang erfaring med at bringe de rigtige parter sammen. Vi organiserer:

  • Større events som nytårsreception, sommerfest eller Erhvervslivets Oktoberfest
  • Seminarer med fagligt indhold
  • Gå-hjem-møder
  • Debatter og samtaler med politiske aktører

2. Informationer

Handelskammerets medlemmer er bedre informeret. De er altid opdateret om den seneste udvikling og de nyeste begivenheder. Det sørger vores tre nyhedsbreve for:

  • UPDATE giver indblik i de vigtigste nyheder inden for erhverv og økonomi i Tyskland
  • STANDPUNKT kaster vi et kritisk blik på den tyske erhvervspolitik 
  • LEGAL & TAX informerer regelmæssigt om aktulle juridiske og skattemæssige emner. 

3. Synlighed

Synlighed i markedet er vigtig, hvis man skal have succes. Derfor giver vi vores medlemmer mulighed for fordelagtig synlighed i vores publikationer og på vores hjemmeside, f.eks.:

  • At komme med i vores digitale medlemsportal og i nyhedsbrevet Netzværk
  • Adgang til erhvervrelevante nyheder i vores forskellige nyhedstjenester og på hjemmesiden

4. Rabatter

Takket være vores kompetencer inden for jura, skat, markedsinformation, eventmanagement, kommunikation, bogholderi og personaleforvaltning kan vi være jeres Outsourcing-Partner. Som medlem får I rabat på vores services

5. Vi er dine repræsentanter

Dansk-Tysk Handelskammer har gode kontakter hos ministerier, Folketinget og myndighederne. Disse kontakter bruger vi til at fremme medlemmernes interesser. Vi arbejder hele tiden på at sikre gode rammebetingelser for vores medlemmer i Danmark.

6. Members4Members Fordelsprogram

© Maxuser

Under fordelsprogrammet Members4Members tilbyder medlemmer af Dansk-Tysk Handelskammer andre medlemsvirksomheder og deres medarbejdere rabat på serviceydelser og indkøb.

Fordelsprogrammet revideres løbende, og hvis din virksomhed også er interesseret i at tilbyde Handelskammerets medlemmer særlige ydelser eller services, er du meget velkommen til at kontakte os. Nye tilbud vil blive offentliggjort i nyhedsbrevet UPDATE.

Flere informationer

Vores medlemskaber

MedlemskabBeskrivelsePris
Start-Up
Dette medlemskab er til virksomheder/organisationer med op til 10 ansatte, og som er stiftet inden for de seneste 3 år. desuden må virksomheden ikke være en del af en koncern. 1.125,- kr.
LilleDette medlemskab er til virksomheder/organisationer med op til 20 ansatte. 2.615,- kr.
MellemDette medlemskab er til virksomheder/organisationer med mellem 20 og 100 ansatte. 4.845,- kr.
StorDette medlemskab er til virksomheder/organisationer med mere end 100 ansatte. 7.080,- kr.
PremiumDette ekslusive medlemskab henvender sig til virksomheder, som yder et ekstraordinært stort bidrag til vores netværk og fremme af de dansk-tyske erhvervsrelationer.Find ud mere

Bliv medlem!

Har du interesse i at drage nytte af fordelene ved er medlemskab, så kontakt os gerne for yderlige information eller udfyld medlemsformularen direkte her på siden.

Til medlemsformular