Nye medlemmer

 • A Close Shave Aps

A Close Shave Aps

A Close Shave Aps er leverandør af vidensplatformen Academy. Platformen kan bl.a. anvendes til vidensdeling, træning og salg.

Læs meget mere her om Academy platformen.

 • Arbejdsmiljøgruppen

Arbejdsmiljøgruppen

 Arbejdsmiljøgruppen er en undervisnings- og rådgivningsvirksomhed, der har kurser i hele Danmark. Kurserne henvender sig både mod den private- og offentlige sektor. Kurserne hos Arbejdsmiljøgruppen er både online og ved personligt fremmøde, og der undervises på dansk, engelsk og andre sprog.

Find mere information om Arbejdsmiljøgruppen her.

 • Autovice A/S

Autovice A/S

Autovice A/S står bl.a. bag trakfikalarmen ooono, der advarer om fartkontrol og anden vigtig trafikinformation i bl.a. Danmark og Tyskland. Ooono er med hjælp fra et stort netværk af brugere i hele Europa med til at øge trafiksikkerheden.

Læs mere her om Autovice og Ooono.

 • BLOXHUB

BLOXHUB

BLOXHUB har eksisteret siden 2016 og er stiftet af Realdania, Erhvervsministeriet og Københanvs Kommune. Hos BLOXHUB kan din virksomhed få et fagligt netværk og et kontorfællesskab for bæredygtig byudvikling. Derudover hjælper de med samarbejde for innovation, vækst og eksport.

Læs mere om BLOXHUB her.

 • bpi Solutions Gmbh & Co. Kg

bpi Solutions Gmbh & Co. Kg

bpi Solutions Gmbh & Co. Kg fra Bielefeld i Tyskland er en software- og rådgivningsvirksomhed, der har eksisteret siden starten fa 1980’erne. bpi Solutions har med deres løsninger fokus på møbelindustrien og logistik. Her arbejder de bl.a. med optimering og automatisering af processer indenfor marketing, salg og servicer.

Læs mere her om bpi Solutions.

 • Carswip ApS

Carswip ApS

Carswip er en dansk start-up, der med deres billede-services hjælper bilforhandlere i hele Skandinavien med at præsentere deres biler bedst muligt online. En bedre og pænere præsentation af bilerne fører til flere henvendelser hos bilforhandlerne.

Læs mere om Carswip her.

 • Cobiro Aps

Cobiro Aps

Cobiro Aps hjælper andre virksomheder med at vokse. Cobiro’s system gør brugen af Google Ads lettere for de virksomheder, der ikke selv er eksperter til det. Systemet hjælper nemlig med at finde den bedste tekst til din marketingkampagne.

Læs mere om Cobiro her.

 • F.W. Rørteknik

F.W. Rørteknik

F.W. Rørteknik har over 30 års erfaring med at designe, fremstille og opføre ståltanke til deres kunder i hele verden. F.W. Rørteknik har i dag bygget over 400 stationære tanke.

Læs mere her om F.W. Rørteknik.

 • kallan Rechtsanwaltsgesellschaft mbH

kallan Rechtsanwaltsgesellschaft mbH

kallan Rechtsanwaltsgesellschaft mbH er et tysk advokatfirma, der har fokus på kunder i Skandinavien. kallan arbejder bl.a. indenfor følgende juridiske områder: erhvervsret, arbejdsret og datasikkerhed. 

Læs mere her om kallan Rechtsanwaltsgesellschaft.

 • FOND OF

FOND OF

FOND OF GmbH sælger tasker af høj kvalitet og funktionalitet. I dag er FOND OF også en platform for udvikling og personlig udfoldelse. 

Læs mere her om FOND OF.

 • OK a.m.b.a

OK a.m.b.a

OK a.m.b.a er ejet af 11.500 kunder og driver i dag 667 tankstationer i Danmark. OK har fokus på digitalisering og optimering af kundernes oplevelse og arbejder på at yde ”Den allerbedste kundeoplevelse”.

Læs mere om OK her.

 • NYE Visioner

NYE Visioner

NYE Visioner tilbyder træningsforløb og kurser indenfor ”personlig effektivitet”, ”effektive møder” samt mødeledelse til offentlige og private virksomheder. NYE Visioner underviser både på dansk, engelsk, tysk, svensk og norsk. 

Læs mere om NYE Visioner her.

 • Puzzle & Play Gmbh

Puzzle & Play Gmbh

Puzzle & Play administrerer webshoppen www.puzzleyou.dk, hvor man har mulighed for at designe sit eget fotopuslespil til en særlig lejlighed med selvvalgte billeder.

Læs mere om Puzzle & Play her.

 • Scandlines

Scandlines

Scandlines er med over 43.000 årlige færgeafgange et symbol på samarbejdet mellem Danmark og Tyskland. Scandlines transporterer både passagerer og fragtenheder på ruterne mellem Danmark og Tyskland og har bl.a. med deres hybridfærger en grøn vision for fremtiden.

Læs mere om Scandlines her.

 • UNIPAK A/S

UNIPAK A/S

UNIPAK A/S fremstiller kemiske og tekniske forbrugsprodukter til VVS-branchen i mere end 20 lande i Europa og Asien. UNIPAK A/S har eksisteret siden 1942 og er særligt kendt for deres ”Original Unipak paksalve”.

Se mere her om UNIPAK.

 • William World Tours

William World Tours

William World Tours har siden 1982 arrangeret rejser til udvalgte rejsemål og tilrettelægger turen efter kundernes individuelle rejser. William World Tours tilbyder både rejser til enkeltpersoner, familier og firmakunder.

Se mere om William World Tours her.

 

 

 • Your Special Delivery Service

Your Special Delivery Service

Your Special Delivery Service har over 20 års erfaring med post- forsendelse og varelevering i hele verden. Som en del af vores netværk kan du som medlem få rabat hos YSDS via Members4Members.

Læs mere om YSDS her.

 • Ørsted Wind Power A/S

Ørsted Wind Power A/S

Ørsted er førende inden for produktion af havenergi og har i den grad fokus på grøn omstilling. Ørsted forventer i 2020 at have fordoblet deres produktionskapacitet. Dette vil svare til 16 millioner europæers årlige energiforbrug. Ørsted er også vores nye premium-partner.

Læs mere om Ørsted her.