Members4Members

Under fordelsprogrammet Members4Members tilbyder medlemmer af Dansk-Tysk Handelskammer andre medlemsvirksomheder og deres medarbejdere rabat på serviceydelser og indkøb.

© Maxuser

Vi reviderer løbende fordelsprogrammet, og hvis din virksomhed også er interesseret i at tilbyde Handelskammerets medlemmer særlige ydelser eller services, er du meget velkommen til at kontakte os. Nye tilbud vil blive offentliggjort i vores nyhedsbrev Update.

Vores fordelsprogram Members4Members - forudsætninger og fordele:

 • Tilbuddets varighed er et kalenderår
 • Vi forbeholder os retten til at lave sproglige tilpasninger
 • Øget synlighed for 600 medlemmer i Danmark og Tyskland
 • Vi publicerer jeres tilbud inkl. virksomhedslogo på vores hjemmeside
 • Vi gør opmærksom på jeres tilbud i vores nyhedsbrev og på LinkedIn

Følgende virksomheder tilbyder rabat under fordelsprogrammet:

Members4Members tilbud

CDM A/S

CDM A/S er et dansk IT-udviklingshus som arbejder med digital procesoptimering og softwareudvikling. Vi udvikler gennemtænkte og driftssikre forretningssystemer, skræddersyet til vores kunders arbejdsgange.

Hos CDM A/S har vi mere en 30 års erfaring i udvikling af IT-systemer til brancher som spænder lige fra finans og sundhed til retail og industrien. Vi har gennem de sidste tre årtier hjulpet virksomheder i hele Norden med at optimere deres:

 • CRM aktiviteter
 • Kampagnestyring og kundevendte aktiviteter
 • Prissætning
 • Asset management
 • Digitalisering af manuelle processer

Medlemmer af Dansk-Tysk Handelskammer tilbydes en gratis og uforpligtende workshop hvor vi drøfter muligheder med en eller flere af ovenstående løsninger.

Book en uforpligtende workshop ved at skrive til direktør Kim Erbo Christensen på kec(at)cdm.dk eller ring på 51 38 81 61.

Eksportforeningen

Eksportforeningen hjælper danske B2B virksomheder med at øge deres internationale salg gennem netværk og kurser inden for eksport i Danmark og ved at tage danske virksomheder med på internationale fagmesser i hele verden. Eksportforeningen er non-profit, medlemsejet og medlemsdrevet og har mere end 600 medlemmer, der er grupperet i kundesegmenterede netværk.

Tilbud
Arbejder du med salg, marketing eller indkøb og sourcing i en B2B eksportvirksomhed?
Hos Eksportforeningen har du mulighed for at styrke dine kompetencer til medlemspris.

Vores kurser, webinarer, erfa-grupper og seminarer er skræddersyet til dig, der arbejder med B2B-eksport inden for en række områder:

 • Eksportsalg
 • Salg og marketing
 • Indkøb og sourcing

Du får ny faglig viden, sparring og kontakter, som kan hjælpe dig videre med dine udfordringer inden for eksport.

FIND DINE MULIGHEDER FOR EFTERUDDANNELSE HOS EKSPORTFORENINGEN

Medlemmer af Dansk-Tysk Handelskammer deltager til samme pris som medlemmer af Eksportforeningen. 

Venligst oplys ved tilmeldingen, at du er medlem af Dansk-Tysk Handelskammer.

First Link Kommunikation

First Link Kommunikation er et kommunikationsbureau, der siden 2009 har specialiseret sig i at styrke virksomheders branding og kommunikation. First Link hjælper med bl.a. at målrette, effektivisere og genetablere kommunikationsarbejdet og har i forbindelse med Femern Bælt projektet løst en række opgaver for danske og tyske virksomheder.

Medlemmerne af Dansk-Tysk Handelskammer tilbyder vi 50% rabat på et inspirations-oplæg til virksomhedens kommunikationsarbejde.

I oplægget indgår overvejelser omkring kommunikation i presse og sociale medier samt virksomhedens hjemmeside. Resultatet er et to-siders dokument med helt konkrete forslag, der tager udgangspunkt i virksomhedens ambitioner og aktuelle profil. Opgaven indledes med et møde på en til to timer, og herefter foretager vi vores research og leverer oplægget inden for en måned, enten ved endnu et møde eller blot som skriftlig aflevering.

Bemærk: der kan være venteliste til dette produkt.

Pris: kr. 5.100 ekskl. moms

Kontakt:

Henrik Kragelund, indehaver og kommunikationsrådgiver

E-mail: henrik@firstlink.dk

Mobil: +45 3052 5101

Web: www.firstlink.dk

LinkedIn: www.linkedin.com/in/henrikkragelund

 

 

Flyeralarm ApS

 

 

 

Om FLYERALARM

FLYERALARM er ét af Europas førende onlinetrykkerier med inhouse produktion i Tyskland. Vi trykker på over 3 mio. produkter og udvider hele tiden produktsortimentet, så I har mulighed for at promovere jer selv på nye måder hele tiden. Vi har yderst konkurrencedygtige priser, tysk kvalitet, hurtig levering og en meget inspirerende portal, hvor vi bl.a. tilbyder:

- Tryksager (visitkort, kataloger, brochurer, etiketter, blokke, kort, flyers, plakater etc.)

- Emballage (foldeæsker, æsker med overtrækslåg, vinemballage, gaveemballage etc.) - Messemateriale (roll ups, messediske, bannere, folier, flag etc.)

- Giveaways (bolsjer, chokolade, sukkersticks, drikkeflasker, solbriller etc.)

- Reklameartikler (paraplyer, kopper, kaffebægre, vinglas, poser, antistressbolde, kuglepenne etc.) - Tekstil tryk (caps, tasker, muleposer, forklæder, t-shirts)

Tilbud

FLYERALARM – online printing tilbyder medlemmer af Dansk –Tysk Handelskammer 15% rabat på den første ordre på flyeralarm.com/dk Ved bestilling skal I blot anvende voucher koden: DK-DE-M4M

Er der behov for at tale yderligere samarbejde, så tag endelig fat i os for at høre nærmere om mulighederne. Vi har etableret et dansk kontor med dansktalende medarbejdere til kundeservice og support i hjertet af København.

Kontakt Jonas Lambæk, Business Development Manager NORDICS
e-mail: jonas.lambaek@flyeralarm.com
 Telefon: +45 21 72 18 30
Web: www.flyeralarm.com/dk

Go Abroad & HR ApS

Go Abroad & HR ApS er et HR-rådgivningsfirma med fokus på følgende hovedtemaer: 

 • ”Udstationering med succes?” og ”Hjem igen til Danmark – vellykket og harmonisk” 
 • ”Skal du modtage en udenlandsk medarbejder i Danmark”
 • ”Skal du rekruttere en ny medarbejder?”
 • ”Skal du starte et eksportfremstød mod Tyskland med succes? 
 • ”Skal du udvikle eller omstrukturere din virksomhed?” 
 • ”Har du brug for en HR Interim Manager?”

Go Abroad & HR ApS
www.goabroadhr.com
info(at)goabroadhr.com 
Tlf. +45 42 64 08 26

Tilbud til øvrige medlemmer:

 • Særligt favorable priser 
 • Opgaver løses overalt i Danmark/Tyskland 
 • Fleksibilitet indenfor opgavestillingen

Goethe Institut

Med moderne teknologi kan Goethe-Test PRO i løbet af 60 til 90 minutter fastslå dit individuelle sproglige ståsted. Alle deltagere starter på samme niveau. I løbet af testen udvælger programmet så hver opgave ud fra det foregående svar og tilpasser sig således automatisk til sprogniveauet. Dumpe kan man altså ikke: Resultatet inklusive eksamensbevis og en oplysende beskrivelse af dit sprogniveau får du lige efter afslutningen af testen – hvilket giver dig et ideelt beslutningsgrundlag, for eksempel i forhold til senere videreuddannelsestiltag.

Medlemmere af Dansk-Tysk Handelskammer får en rabat på 10% (540 DKK i stedet for 600 DK). Desværre er det ikke muligt at bruge dit eget udstyr.

Find ud mere: https://www.goethe.de/ins/dk/da/spr/prf/bulats.html

Händlerbund

Händlerbund står for 360 ° E-Commerce - et netværk af forskellige tjenester, som hele tiden vokser og udvikler sig. Som en af de førende udbydere af professionelle e-handelstjenester tilbyder Händlerbund et hav af serviceydelser samlet ét sted.
Efterhånden beskytter vi over 80.000 online tilstedeværelse i hele Europa og fremmer dens professionalisering.

Vores medlemmer får adgang til alle vigtige oplysninger i branchen via vores omfattende nyhedsservice. Få bl.a. adgang til vores juridiske artikler, juridisk rådgivning og webinarer. Takket være vores stærke partnernetværk er det desuden muligt for os at varetage vores medlemmers individuelle interesser.

Vi tilbyder Dansk-Tysk Handelskammers medlemmer et nedslag i medlemsprisen på 3 måneder det første år. Angiv venligst rabatkoden P2093 # 2018 ved indmeldelse.

Kontakt:
Corinna Merbitz, International Business Development Manager
E-mail: corinna.merbitz(at)haendlerbund.de 
Tel: +49 341 926590
Web: www.haendlerbund.de 
LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/corinna-merbitz-a50439120/

Maritim Hotels

Maritim Hotels tilbyder Handelskammerets medlemmer 12 pct. rabat på de dagsaktuelle priser.

Ved afholdelse af møder og konferencer for maks. 25 personer tilbydes medlemmerne 5 pct. rabat ved bestilling af et regulært dagsmøde.

Hvis du er medlem, kan du finde en rabatkode ved at logge på vores medlemsportal og finde Maritim Hotels i oversigten. 

Om Maritim Hotels:
Maritim Hotels er den førende tyske hotelkoncern i privateje med 34 hoteller i Tyskland: En attraktiv portefølje af by- og lufthavnshoteller med førsteklasses beliggenhed og perfekte trafikforbindelser samt resort hoteller i behagelige omgivelser ved vandet eller velholdte parkanlæg.

SnowTrex

SnowTrex Wintersportreisen er en af de største specialister inden for skirejser og vinterferier i Europa. Til næste vinter tilbyder vi op til 1500 overnatningsmuligheder på 500 skisportssteder i og uden for Alperne. Udbuddet strækker sig fra lejligheder og pensioner til 5-stjernede hoteller. Liftkort er inkluderet i næsten alle tilbud. Ekstra services som udstyr eller skikurser kan mange steder bestilles direkte ved booking. (Opkald til service-hotline koster 0,20 € inkl. moms fra fastnettelefon i Tyskland/mobil opkald max. 0,60 € inkl. moms).

Medlemmer af Dansk-Tysk Handelskammer tilbydes 5 pct. rabat på hele rejsens pris. Book venligst din rejse pr. telefon for at få rabatten.

 

Kontakt:
Sarah Tappe
Tel: +49 1806 77 35 00 00
E-mail: info-de(at)snowtrex.com
www.snowtrex.de

Rotpunkt Køkken

Rotpunkt Køkken er Danmarks hurtigst voksende køkkenkæde og tilbyder kvalitetskøkkener i dansk design og tysk kvalitet. Vores fabrik ligger i Westphalen og har produceret i 70 år.

Vi tilbyder 26 forskellige farver, som du frit kan kombinere med vores ca. 300 forskellige låger. Så har du lyst til at opleve anderledes køkkener, så kig ind til os.

Medlemmerne af Dansk-Tysk Handelskammer tilbyder vi 10% på alle elementer.

Kontakt:

Ole Stids-Jønsby, Indehaver

Telefon: +45 3410 5050

Mobil: +45 2387 2388

E-mail: osj(at)rotpunkt.dk 

Web: www.rotpunkt.dk


 

Arp-Hansen Hotel Group

 

 

 

Arp-Hansen Hotel Group tilbyder medlemmer af Dansk-Tysk Handelskammer hotelovernatning på følgende 11 hoteller i København:

 • Phoenix Copenhagen
 • 71 Nyhavn
 • Imperial Hotel
 • Grand Hotel
 • The Square
 • Copenhagen Island
 • Copenhagen Strand
 • Gontofte Hotel
 • Tivoli Hotel
 • Wakeup Copenhagen, Borgergade
 • Wakeup Copenhagen, Carsten Niebuhrsgade

til stærkt reducerede priser fra ca. DKK 500,- for et enkeltværelse. Se også www.arp-hansen.dk

Booking

Foretages via Direct Booking Link på www.arp-hansen.dk. Wakeup hotellerne books også via Direct Booking Link på www.wakeupcopenhagen.dk.

Bliv medlem nu

Er du interesseret i et medlemskab? Vi glæder os til at kunne byde dig velkommen i vores netværk.

Tilmelding