Members4Members

Under fordelsprogrammet Members4Members tilbyder medlemmer af Dansk-Tysk Handelskammer andre medlemsvirksomheder og deres medarbejdere rabat på serviceydelser og indkøb.

© Maxuser

Vi reviderer løbende fordelsprogrammet, og hvis din virksomhed også er interesseret i at tilbyde Handelskammerets medlemmer særlige ydelser eller services, er du meget velkommen til at kontakte os. Nye tilbud vil blive offentliggjort i vores nyhedsbrev Update.

Members4Members tilbud

Maritim Hotels

Maritim Hotels tilbyder Handelskammerets medlemmer 12 pct. rabat på de dagsaktuelle priser.

Ved afholdelse af møder og konferencer for maks. 25 personer tilbydes medlemmerne 5 pct. rabat ved bestilling af et regulært dagsmøde.

Hvis du er medlem, kan du finde en rabatkode ved at logge på vores medlemsportal og finde Maritim Hotels i oversigten. 

Om Maritim Hotels:
Maritim Hotels er den førende tyske hotelkoncern i privateje med 34 hoteller i Tyskland: En attraktiv portefølje af by- og lufthavnshoteller med førsteklasses beliggenhed og perfekte trafikforbindelser samt resort hoteller i behagelige omgivelser ved vandet eller velholdte parkanlæg.

SnowTrex

SnowTrex Wintersportreisen er en af de største specialister inden for skirejser og vinterferier i Europa. Til næste vinter tilbyder vi op til 1500 overnatningsmuligheder på 500 skisportssteder i og uden for Alperne. Udbuddet strækker sig fra lejligheder og pensioner til 5-stjernede hoteller. Liftkort er inkluderet i næsten alle tilbud. Ekstra services som udstyr eller skikurser kan mange steder bestilles direkte ved booking. (Opkald til service-hotline koster 0,20 € inkl. moms fra fastnettelefon i Tyskland/mobil opkald max. 0,60 € inkl. moms).

Medlemmer af Dansk-Tysk Handelskammer tilbydes 5 pct. rabat på hele rejsens pris. Book venligst din rejse pr. telefon for at få rabatten.

 

Kontakt:
Sarah Tappe
Tel: +49 1806 77 35 00 00
E-mail: info-de(at)snowtrex.com
www.snowtrex.de

TimePlan

Spar TID og PENGE med TimePlan - HR Management og planlægning.

I TimePlan planlægges optimalt under hensyntagen til regler, aftaler, tillæg, love og omkostninger. Det giver et nemt overblik over ressourcer og omkostninger for en dag og måneder frem. Kunderne er såvel små som store og fordelt i brancherne: detail, produktion, service og hotel. Planlæg hvert land/afdeling for sig og få et samlet overblik til ledelsen.

Kontakt:
Book et uforpligtende møde på info(at)timeplan-software.com. Skriv AHK i mailen, da medlemmer tilbydes 10% på deres løsning.

TimePlan Software GmbH, Flensburg
www.timeplan-software.com

Bliv medlem nu

Er du interesseret i et medlemskab? Vi glæder os til at kunne byde dig velkommen i vores netværk.

Tilmelding