Medlemsfordele

5 gode grunde til at blive medlem af Dansk-Tysk Handelskammer

NETVÆRK OG EVENTS

Hovedevents

Tre gange årligt afholder vi vores hovedevents: Vores traditionelle nytårsreception, årsdag/sommerfest og til efteråret skiftes der hvert andet år mellem oktoberfest og gallamiddag. I år afholdes Årsdagen med sommerfest den 29. maj på Nationalmuseet og Oktoberfesten den 19. september i Store Vega, KBH. Som medlem får du gratis billetter og/eller rabat på vores events. Vi glæder os til at se dig!

Morgen- og gå-hjem-møder

I løbet af året har vi en række mindre netværksarrangementer i form af morgen- eller gå-hjem-møder. Vi tager aktuelle faglige emner op og diskuterer dem i en dansk-tysk kontekst. Der er altid rig mulighed for networking før og efter vores arrangementer. Find altid aktuelle events her.

Netværk i Fokus

Med formatet "Netværk i fokus" tager vi på virksomhedsbesøg og faciliterer, at medlemmer besøger medlemmer. Find vores aktuelle og tidligere arrangementer her. Kunne du også tænke dig at være vært en dag? Kontakt gerne Membership Manger Nora Henriksen på nh(at)handelskammer.dk eller +45 33 41 10 30.

INFORMATIONER

Find os på de sociale medier

Følg os på Linkedin og Facebook, hvor vi løbende poster om aktuelle nyheder, tilbud og events fra os og vores partnere.

Publikationer

Med jævnlige mellemrum udgiver vi nye publikationer om eksempelvis tysk forretningskultur, en handelsguide til det tyske marked eller et magasin om byggebranchen i Danmark. Som medlem kan du gratis bestille publikationer.

SYNLIGHED

Elektronisk medlemsliste

Alle vores medlemmer er repræsenteret i vores elektroniske medlemsliste. Ud over at være præsenteret på vores hjemmeside, linkes der til jeres hjemmeside som har en positiv effekt på jeres SEO-optimering.

Medlemslogo

I er velkomne til at uploade vores logo på jeres hjemmeside som reference til jeres medlemskab. I må også meget gerne linke til Dansk-Tysk Handelskammers hjemmeside. Det vil også være med til at optimere jeres hjemmeside med henblik på SEO.

Synlighed på sociale medier

Via vores Linkedin med mere end 2500 følgere har du mulighed for ekstra synlighed. Her nævner vi vores nye medlemmer, nye tilbud fra vores fordelsprogram og fortæller gode cases fra vores medlems-virksomheder. Kontakt os gerne, hvis du ligger inde med en god historie.

Annoncering & sponsorering

Der er altid rig mulighed for øget synlighed i vores nyhedsbrevformater, publikationer eller events. Kontakt Marketing & Communications Manager Louise Pretzmann Klastrup på e-mail for at høre nærmere.

RABATTER

15 % rabat på vores serviceydelser

Ud over at være en medlemsorganisation tilbyder Handelskammeret serviceydelser, som kan varetages af interesserede kunder. Som medlem får din virksomhed 15 % rabat på vores serviceydelser markedsrådgivning, medarbejderrekruttering, etableringsrådgivning, momsservice og emballage– og miljøservice.

Medlemsrabatter i Members4Members

Som medlem af Dansk-Tysk Handelskammer har du adgang til en række eksklusive rabatter fra vores medlemmer til medlemmer. Skriv til os, hvis du også ønsker at tilbyde dit produkt/service via netværket. Find inspiration.

MEDLEMSSERVICE

Adgang til CV-database

Søger du en kandidat med en dansk-tysk profil? For medlemmer tager vi gratis et kig i vores CV-database for at se, om der kunne være det rette match.

Servicemail

Via vores servicemail memberservice(at)handelskammer.dk kan du som medlem henvende dig med dine forespørgsler. Søger du informationer om dansk-tyske forhold? Har du brug for at oversætte et par linjer til tysk? Vi hjælper dig gerne med enkle spørgsmål. Hvis det drejer sig om mere omfattende research, henviser vi dig til vores markedsafdeling.

Sparring-samtale

Kunne du tænke dig faglig sparring om et specifikt emne? Book en gratis et times sparringsamtale med vores direktør Reiner Perau ved at skrive til os. Samtalen kan afholdes via personligt fremmøde, telefon eller Skype. NB: Grundet vores høje medlemstal og stor efterspørgsel kan dette kun tilbydes én gang årligt.

Stillingsopslag

Fra nu af sælger vi jobannoncer til en medlemspris (1250 DKK). Kontakt Nora Henriksen på nh(at)handelskammer.dk, hvis det har interesse.