Medlemskab for tech start-ups

Hos Dansk-Tysk Handelskammer ønsker vi at investere i fremtiden og vil derfor gerne give interesserede tech start-up virksomheder mulighed for at blive en del af vores medlemsnetværk i Danmark og Tyskland. Vi ønsker at fremme den teknologiske udvikling og styrke vores medlemsbase, da vi er overbeviste om, at nutidens start-up ideer kan vokse sig til store forretningsmodeller, som kan styrke dansk-tysk samarbejde på sigt.

Vi tilbyder et gratis tech start-up medlemskab, hvor tech start-ups på lige fod med vores andre medlemsvirksomheder kan få gavn af vores relevante medlemstilbud i Dansk-Tysk Handelskammer, såvel som fra vores internationale indenrigs- og udenrigshandelskammernetværk.

Dine tech start-up medlemsfordele:

• Adgang til Dansk-Tysk Handelskammers medlemsfordele
  • Øget synlighed over for tyske Corporates ved start-up screening forespørgsler
  • Fortrinsret i deltagelsen i den organiserede roadshow Start-Up! Germany, organiseret af de tyske indenrigs- og udenrigshandelskamre
  • Adgang til start-up tilbud af vores internationale netværk bestående af 80 indenrigshandelskamre i Tyskland og 140 udenrigshandelskamre i hele verden.
  • Eksklusive start-up informationer via vores medlemsnyhedsbrev NETZVÆRK

Kriterier for indmeldelse:

Innovationshøjde og uniqueness

Jeres produkt, koncept eller forretningsmodel skal være unik med en vis innovativ højde. Vi ser gerne, at I tænker I nye baner og arbejder på en idé, der stræber efter at ændre markedet, markedsvilkårene eller disrupter forretningsmodeller.

Markeds- og vækstpotentiale

Jeres produkt/service/forretningsmodel er skalerbar med mulighed for vækst på flere markeder, her især det tyske. I har potentiale for at skabe og udvikle nye produkter/services/forretningsmodeller og dermed indtage nye markeder.

Alder

Maksimalt 5 år gammel, under 10 ansatte, ikke koncernforbunden.

Vil I høre nærmere om vores tilbud for tech start-ups? Udfyld venligst kontaktformularen nedenfor, og du hører fra os snarest.

Kontaktformular for tech start-ups

Venligst udfyld formularen:

Databeskyttelsespolitik*

Læs vores databeskyttelsespolitik her: