Centrale mødelokaler - med byens bedste udsigt

Dansk-Tysk Handelskammer er med sin unikke placering i hjertet af København et fantastisk sted at holde møde, kursus eller seminar. Vores mødelokaler er beliggende i en historisk bygning på Kongens Nytorv, med udsigt ud over smukke Nyhavn danner de rammen om det perfekte møde.

Nyttige informationer

Vores mødelokaler

Mødelokale

Personer

Udstyr

Konferencelokalet Kopenhagen
Vores konferencelokale Kopenhagen kan indrettes individuelt efter ønske og behov. Perfekt til foredrag, seminar, dagskurser, teambuilding, præsentationer såvel som større og mindre arrangementer.
max. 50 i biograf-opstilling
  • projektor + lærred
  • tv-skærm
  • whiteboard
  • konferencetelefon
  • wi-fi
Mødelokalet Berlin
Vores bestyrelseslokale Berlin er velegnet til mindre møder, forhandlingsrunder eller som dagskontor. Det kan med fordel bookes til personlige samtaler eller et hurtigt møde i byen.
  • konferencetelefon
  • tv-skærm
  • wi-fi

Konferencelokale Kopenhagen

heldagsmøder (op til 8 timer)5500 kr.
halvdagsmøder (op til 4 timer)4050 kr.

Mødelokale Berlin

heldagsmøder (op til 8 timer) 2900 kr.
halvdagsmøder (op til 4 timer) 2150 kr.

Alle priser er inkl. kaffe, te og vand under hele mødets varighed og ekskl. moms.

Medlemmer hos Dansk-Tysk Handelskammer opnår 15 pct. rabat på lokaleudlejningen. (Gælder dog ikke mødepakker og særtilbud. )

Kongens Nytorv 26, 3. sal
1050 København K

Vi ligger kun få minutters gang fra Kongens Nytorv metro st.

Parkeringsmuligheder
Vi henviser til de større parkeringshuse lige i nærheden på Dr. Tværgade, Gl. Mønt og Magasin. Læs mere om parkeringsmulighederne og priser ved Kongens Nytorv her.

Booking- og betalingsbetingelser
Ved bestilling faktureres 50 % af den aftalte pris. Bestillingen bekræftes først fra Handelskammeret, når 1. rate er modtaget. De resterende 50 % faktureres efter afholdt arrangement. Betalingsfristen er 14 dage fra fakturadato.

Arrangementer med færre end 30 deltagere kan afbestilles uden beregning senest 2 uger før afholdelse. Arrangementer med over 30 deltagere kan afbestilles uden beregning senest 4 uger før afholdelse. Ved afbestilling inden disse frister returneres 1. rate. Ved senere afbud er refundering af beløbet ikke muligt. Marts 2015

Bordopstilling i lokalet 'Kopenhagen'

Hestesko
Velegnet til mindre seminarer, kurser, præsentationer, dagsmøder og diskussionsrunder. Max deltagere: 24
  Sildebensopstilling
Velegnet til møder, kurser, seminarer og gruppearbejde. Max deltagere: 18
  Biografopstilling
Velegnet til kortere arrangementer, foredrag, præsentationer og generalforsamlinger med større deltagerantal. Max deltagere: 50
  Rundbord
Velegnet til workshops og brainstormingmøder, hvor deltagerne skal interagere med hinanden. Max deltagere: 30
  Gruppeopstilling
Velegnet til gruppearbejde, workshops og gå-hjem-møder. Max deltagere: 24
  Konferenceopstilling
Velegnet til længere arrangementer med større deltagerantal. Max deltagere: 26

Virtuel rundvisning

Få et indtryk af vores lokaler her.