jun 12

Tysk rådgivningsdag 2018 i København

Har du brug for rådgivning om det tyske marked? Mød vores eksperter inden for bl.a. jura, skat og personalerekruttering, når vi holder tyske rådgiverdage i København og Kolding.

Kongens Nytorv 26
1050 København
DK

Event starttidspunkt
12/06/2018 | 10:00
Event sluttidspunkt
12/06/2018 | 15:00

© iStock.com/Yuri_Arcus

Dansk-Tysk Handelskammer har til formål at fremme dansk-tysk samhandel.

Vi hjælper bl.a. danske virksomheder med faste outsourcing-løsninger som f.eks. emballageservice og momsservice. Derudover tilbyder vi informationer om det tyske marked og organiserer studierejser og markedsbesøg til Tyskland.

På de tyske rådgiverdage kan du udover vores egne eksperter hos Handelskammeret også møde udvalgte dansktalende tysklandseksperter med mange års erfaring med dansk-tysk rådgivning inden for jura, skat og personalerekruttering.

Du har mulighed for at booke individuelle 1:1 samtaler. I samtalerne kan du få svar på grundlæggende spørgsmål og sparre omkring hvilke punkter, som jeres virksomhed skal arbejde på for at få succes på det tyske marked.

I forbindelse med rådgiverdagene afholder vi samtidig vores tilbagevendende konjunkturevent om eftermiddagen. Hvert år beder vi tyske datterselskaber i Danmark om at evaluere erhvervsklimaet i Danmark, og på denne dag vil vi præsentere og diskutere resultaterne. Læs mere og tilmeld dig her.

Tilbage til listen