nov 01

Tysk rådgivningsdag 2018 i København

Har du brug for rådgivning om det tyske marked? Mød vores eksperter inden for bl.a. jura, skat og personalerekruttering, når vi holder tyske rådgiverdage i København og Aarhus.

Kongens Nytorv 26
1050 København
DK

2018-11-01 | 10:00
Slut
2018-11-01 | 15:00

© iStock.com/Yuri_Arcus

Dansk-Tysk Handelskammer har til formål at fremme dansk-tysk samhandel.

Vi hjælper bl.a. danske virksomheder med faste outsourcing-løsninger som f.eks. emballageservice og momsservice. Derudover tilbyder vi informationer om det tyske marked og organiserer studierejser og markedsbesøg til Tyskland.

På de tyske rådgiverdage kan du udover vores egne eksperter hos Handelskammeret også møde udvalgte dansktalende tysklandseksperter med mange års erfaring med dansk-tysk rådgivning inden for jura, skat og personalerekruttering.

Du har mulighed for at booke individuelle 1:1 samtaler. I samtalerne kan du få svar på grundlæggende spørgsmål og sparre omkring hvilke punkter, som jeres virksomhed skal arbejde på for at få succes på det tyske marked.

I forbindelse med rådgiverdagene afholder vi samtidig vores tilbagevendende eksportbarometer om eftermiddagen. Hvert år måler vi udviklingen i den danske eksport til Tyskland og giver et aktuelt billede af dansk-tysk samhandel, og på denne dag vil vi præsentere og diskutere resultaterne.

Tilbage til listen