apr 24

Netværk i fokus: DACHSER Denmark A/S

Lær vores interessante medlemmer endnu bedre at kende og tag med os på besøg hos DACHSER Denmark A/S.

Dachser

Venusvej 32
6000 Kolding
DK

Event Start
24/04/2018 | 15:15
Event End
24/04/2018 | 18:00
Price
Registration

©

Handelskammerets netværk byder på nogle interessante og innovative medlemsvirksomheder. Derfor vil vi gerne invitere til et gå-hjem-møde hos DACHSER Denmark A/S, hvor vi får et indblik i deres dagligdag samt strategiske overvejelser.

Transport- og logistikvirksomheden DACHSER har været aktiv i Danmark siden 2005 og har i dag et logistikcenter i Kolding og i Hvidovre. Kontoret i Hvidovre huser også virksomhedens nordiske hovedsæde – DACHSER Nordic A/S. I 2017 blev DACHSER kåret: German Company of the Year. Dette var bl.a. på baggrund af, at virksomheden formåede at fremvise signifikant vækst i både medarbejdere, omsætning og indtjening. Derudover har DACHSER gjort en bemærkelsesværdig indsats inden for innovative tiltag bl.a. via Logistics Balance Sheet-konceptet i samarbejde med Prof. Dr. Martin Göbl fra Kempten University of Applied Sciences.

Tag med os på besøg hos DACHSER Denmark A/S i Kolding den 24. april til et kig bag kulisserne hos en innovativ aktør i transportbranchen.

15.15 Registrering
15.30 Velkomst v/ Reiner Perau, adm. direktør, Dansk-Tysk Handelskammer og René Sidor, Managing Director DACHSER Nordic A/S
15.45 Innovation hos DACHSER: Logistics Balance Sheet-konceptet v/ Prof. Dr. Martin Göbl, Kempten University of Applied Sciences 17.15 Forfriskninger og netværk
17.15  Forfriskninger og netværk