apr 24

Netværk i fokus: DACHSER Denmark A/S

Tæt på en af vores interessante medlemsvirksomheder

Den 24. april fik vi mulighed for at lære vores interessante medlem DACHSER Denmark A/S og sidste års vinder af German Company of the Year endnu bedre at kende.

Handelskammerets netværk bød på nogle interessante og innovative medlemsvirksomheder. Derfor inviterede vi til et gå-hjem-møde hos DACHSER Denmark A/S, hvor vi fik et indblik i deres dagligdag samt strategiske overvejelser. 

Transport- og logistikvirksomheden DACHSER har været aktiv i Danmark siden 2005 og har i dag et logistikcenter i Kolding og i Hvidovre. Kontoret i Hvidovre huser også virksomhedens nordiske hovedsæde – DACHSER Nordic A/S. I 2017 blev DACHSER kåret til German Company of the Year. Dette var bl.a. på baggrund af, at virksomheden formåede at fremvise signifikant vækst i både medarbejdere, omsætning og indtjening. Derudover har DACHSER gjort en bemærkelsesværdig indsats inden for innovative tiltag bl.a. via Logistics Balance Sheet-konceptet i samarbejde med Prof. Dr. Martin Göbl fra Kempten University of Applied Sciences.

Tak til alle deltagere og til DACHSER Denmark A/S for at vi måtte kigge med bag kulisserne hos en innovativ aktør i transportbranchen.

Tilbage til listen