aug 27 Indtil aug 29

Mød tyske fødevareproducenter i København

Den 27. til 29. august 2019 besøgte tyske fødevareproducenter København.

 

 

Denne interkulturelle inspirations- og netværkstur blev planlagt i samarbejde med det bayerske ministerium for fødevarer og landbrug.

Målet for de tyske virksomheder var at få indblik i den danske fødevarebranche og komme i dialog med potentielle danske samarbejdspartnere.

 

Læs mere om virksomhederne her:

GEFRO KG

producerer supper, saucer og krydderier i pulverform. Deres produkter er lavet af naturlige ingredienser og fri for GMO, hærdede fedtstoffer og gluten. GEFRO tilbyder en række økologiske produkter samt produkter for veganere og vegetarer.

BAYRISCHE MILCHINDUSTRIE eG

Mejeriforeningen består af 27 mejerier, som får mælk leveret af flere end 1300 mælkeproducenter. De tilbyder et bredt sortiment af friske mejeriprodukter og ost samt økologisk mælkepulver til industrien.

KÄSEREBELLEN GMBH

producerer ost af hømælk fra sydtyske bjergbønders kvæg. Hømælk kommer fra kvæg, der udelukkende ernæres ved hø og græs og ikke får ensileret foder. Osten er GMO-fri og produceres efter traditionelle opskrifter og pålidelige metoder. Käserebellens produktsortiment er en unik raritet af bedste kvalitet og omfatter både økologiske og konventionelle oste.

DALLMAYR KG

er Tysklands førende kaffe- og teproducent. Den mere end 300 år gamle virksomhed er familieejet og har i dag aktiviteter over hele verden. Dallmayr tager bæredygtighed alvorligt og køber sine kaffebønner på grundlag af mangeårige, tillidsfulde handelsforbindelser. De tilbyder en række økologiske og certificerede produkter.

GOLDSTEIG GMBH

Osteproducenten laver bl.a. mozzarella, emmentaler, mascarpone og ricotta af GMO-fri kvalitetsmælk fra Bayern. Ostefremstillingen sker i et af de mest moderne osterier i Europa og tager hensyn til den nyeste ernæringsfysiologiske viden.

RAAB VITALFOOD GMBH

tilbyder et bredt produktsortiment af plantebaserede, veganske og økologiske superfoods, kosttilskud og planteproteiner. Fremstillingen har højeste kvalitetsstandard. Uafhængige laboratorier tester konstant produkternes kvalitet.

Tilbage til listen