apr 01 Indtil apr 02

Life-science branchen besøger Tyskland

Dansk-Tysk Handelskammer og Danish Health Tech Group inviterer dig til at deltage i life-science branchens studietur til Dortmund, Tyskland den 1.-2. april 2019.

Du bliver en del af en lille gruppe danske leverandører af teknologier, komponenter og løsninger til farmaceutisk- og medtech behandling, der besøger førende producenter, nøglebrancheorganisationer og andre relevante kontakter på det tyske life-science marked. Du får mulighed for at netværke, præsentere dine evner, få viden om tyske life-science nyheder og finde inspiration til bl.a. din eksportstrategi.

Tyskland er det tredjestørste marked for medicinske teknologier i verden. Den samlede omsætning for de medicinske teknologiselskaber var på over 28 milliarder euro i 2016.

Den 1. april besøger vi Bayer AG, som er et af verdens største medicinalfabrik. Den 2. april mødes vi med flere relevante life-science producenter og brancheorganisationer.

Målgruppen for rejsen er danske leverandører af produktions-og procesudstyr, komponenter, teknologier og serviceydelser indenfor life-science branchen.

Tag med på turen og styrk dine chancer for at blive leverandør og udvide dit salg på det tyske Health-tec marked.

Tilbage til listen