apr 02

Cyber Security

Virksomhedens største digitale udfordring i det 21. århundrede

Cybersikkerhed er den største digitale udfordring i det 21. århundrede, og cyberangrebene bliver mere sofistikerede og komplekse. Det kan være alt fra brede phishing-angreb over angreb målrettet enkeltpersoner til avancerede og kontinuerlige angreb rettet mod enkelte virksomheder. Konsekvenserne er markante og udgør en trussel mod virksomheders omdømme, omkostninger i forbindelse med juridiske krav og øgede sanktioner som følge af lovmæssige reguleringer.

Sammen med BDO og HDI sætter vi skarpt på, hvad du skal være opmærksom på som virksomhed.

Kongens Nytorv 26
1050 København
DK

02/04/2019 | 07:30
Slut
02/04/2019 | 10:00
Pris
Medlemmer af Dansk-Tysk Handelskammer og kunder af HDI og BDO deltager gratis. Andre kan deltage mod deltagergebyr på 250 DKK ekskl. moms.

Arrangementet er målrettet virksomheder på mindst 10 personer.