Oversættelsesservice

For at lette kommunikationen med jeres forretningsforbindelser kan vi tilbyde flere løsninger. Handelskammerets egne medarbejdere påtager sig gerne at udføre oversættelsesopgaver til og fra hhv. dansk og tysk. Derudover kan vi formidle kontakt til et eksternt bureau, hvis det drejer sig om større opgaver. 
Vi er gerne behjælpelige med at finde den passende oversættelsesservice!

Følgende medlemmer af Dansk-Tysk Handelskammer tilbyder oversættelser:

Vores speciale er tekniske oversættelser. Vores medarbejdere oversætter til deres modersmål, og deres arbejde kontrolleres efterfølgende af en korrekturlæser. Vi stiller høje krav til os selv, og vores medarbejdere.

World Translation udarbejder teknisk dokumentation og oversættelser til eksportvirksomheder, der skal bruge sprogfolk, som kender markederne, forstår de tekniske termer – og kan deres kram. Så enkelt kan det siges.
Og med dette udgangspunkt har vi sat en klar målsætning: Vi vil gøre vores arbejde så godt, at sprogbarrierer ikke er noget at tale om. Derfor vil vi ikke nøjes med at være din leverandør af dokumentation og oversættelser. Vi vil være din sparringspartner og sammen med dig skabe et samarbejde, som gør det både hurtigere, sjovere og nemmere at erobre nye markeder og skabe eksport, vækst og nye arbejdspladser i din virksomhed.

Semler Sprog

Semler Sprog er et fast team af velkvalificerede og engagerede oversættere. Igennem en lang årrække har vi specialiseret os i oversættelse af tekster med bilen som omdrejningspunkt. Vi oversætter blandt andet for mærker som Volkswagen, Audi, Seat og Škoda. Som en del af Danmarks største bilkoncern, Semler Gruppen A/S, har vi direkte adgang til bilteknisk ekspertviden. Vi har altid fokus på kvalitet, fortrolighed og levering til tiden og sikrer en ensartet og korrekt sprogbrug tilpasset kunden og opgavetypen.

Marie Kristin Ohm

Members & Communications
T 33 41 10 36
mo(at)handelskammer.dk