Dansk-Tysk Handelskammer


Hvem er vi
Dansk-Tysk Handelskammer er en bilateral non-profit organisation til fremme af det økonomiske samarbejde mellem Tyskland og Danmark. Vi er en medlemsorganisation for 600 virksomheder i Danmark og Tyskland. Vi er en del af det verdensomspændende netværk af tyske handelskamre i udlandet. Vi arbejder tæt sammen med både forbund og kamre i Danmark og Tyskland, især den tyske organisation af IHK – indenrigshandelskamre.

Hvad gør vi
 
Dansk-Tysk Handelskammer arbejder for vore tyske såvel som danske medlemmer og kunder for at fremme samhandelen og øge chancerne for en god forretning. Vi informerer, rådgiver og hjælper. Vi rådgiver eksportfirmaer i alle spørgsmål vedrørende introduktion på markedet og bearbejdning af bestående kunder. Vi udvikler netværk og bringer erhvervsfolk i kontakt med hinanden. Vi organiserer møder og seminarer til information, diskussion og networking. Vi deltager i initiativer og projekter, der fremmer de økonomiske forbindelser mellem Tyskland og Danmark. Vi varetager tyske og danske virksomheders interesser i politik og administration i både Tyskland og Danmark.

Hvad står vi for
 
Dansk-Tysk Handelskammer står for kvalitet. Vore medarbejdere er vores vigtigste potentiale. Vi tilbyder faglig viden i kombination med gode kompetencer inden for tysk og dansk sprog og kultur. Vi tilbyder målrettet og personlig rådgivning, lige fra den første kontakt til hjælp ved den daglige forretning. Vi udvikler os stadig gennem kritisk intern diskussion og erfaringer fra arbejdet med medlemmer og kunder. Erhvervsfremme mellem Tyskland og Danmark og virksomhedernes udbytte kommer for os i første række frem for egen indtjening.

Det tyske marked

Vi kender dine muligheder i Tyskland
Gør du?

Gratis indledende rådgivning