Nyhedsbreve

STANDPUNKT

I nyhedsbrevet STANDPUNKT kaster Dansk-Tysk Handelskammers adm. direktør, Reiner Perau, et kritisk blik på tysk erhvervspolitik og økonomi. STANDPUNKT udkommer 10 gange årligt i en dansk og en tysk version.

UPDATE

UPDATE er en service for dig som medlem af Dansk-Tysk Handelskammer. Nyhedsbrevet holder dig opdateret om det tyske marked, udviklingen i dansk-tysk samhandel, juridiske forhold og meget mere. UPDATE udkommer hvert kvartal og indeholder som noget ekstra information om Handelskammerets aktuelle arrangementer og nyeste tilbud.

LEGAL & TAX

I LEGAL & TAX informerer Dansk-Tysk Handelskammer om både tyske og danske juridiske og skattemæssige emner. Nyhedsbrevet sætter i samarbejde med jurister fokus på nye regler, love og reguleringer, som gør sig gældende på det tyske og danske marked.

Nyhedsservice

Vil du modtage vores nyhedsbreve pr. mail? Eller ændre dine tilmeldinger? I vores nyhedsservice kan du administrere dine til- og frameldinger af vores nyhedsservice.

Peter Hoffmann

Marketing & Communications Manager