Fordelsprogram

Under fordelsprogrammet Members4Members tilbyder medlemmer af Dansk-Tysk Handelskammer andre medlemsvirksomheder og deres medarbejdere rabat på serviceydelser og indkøb.

Fordelsprogrammet revideres løbende, og hvis også din virksomhed er interesseret i at tilbyde Handelskammerets medlemmer særlige ydelser eller services, er du meget velkommen til at kontakte os. Nye tilbud vil blive offentliggjort i Members Update.

Engelbrechts

Medlemmer af Dansk-Tysk Handelskammer tilbydes 10% rabat på varer indkøbt og afhentet hos Engelbrechts i Skindergade 38, København K.

Om Engelbrechts:

Engelbrechts A/S er en møbelproducent, der i samarbejde med designere og andre specialister udvikler og markedsfører moderne og tidløse møbler til kræsne og kvalitetsbevidste brugere.

Kontakt:
Miriam Kruse Miriam(at)Engelbrechts.com

Living Institute

Medlemmer af Dansk-Tysk Handelskammer får 10 % rabat på kurset "Danish Living Crash Course" hos Living Institute.

Læs mere om kurset her.

Kontakt:
Marie Louise Schmidt mls(at)livinginstitute.com

Scandic Hamburg Emporio

Medlemmer af Dansk-Tysk Handelskammer får 20 pct. rabat på de aktuelle dagspriser.
Det nye Scandic Hamburg Emporio ligger i centrum af byen ved Gänsemarkt, kun få minutter til fods fra velrenommerede indkøbsgader, det gamle hovedstrøg Jungfernstieg, floden Alster og Congress Center Hamburg.
Det bæredygtige skandinaviske hotel, hvor temaet ”vand” er i centrum, råder over 325 værelser med vinduer fra gulv til loft og ægte trægulve. Hotellets restaurant og Bar & Lounge H20 tilbyder regionale retter med afsæt i sæsonens råvarer og med et skandinavisk touch.
De tilbudte priser gælder til 31. december 2014.
Værelser kan reserveres på reservation.hamburg(at)scandichotels.com. Rabatten fås ved at opgive ”Deutsch-Dänische Handelskammer” som reference.

Kontakt:
Telefon +49 40 4321 87 2120
www.scandichotels.de

TimePlan

Spar TID og PENGE med TimePlan - HR Management og planlægning.

I TimePlan planlægges optimalt under hensynstagen til regler, aftaler, tillæg, love og omkostninger. Det giver et nemt overblik over ressourcer og omkostninger for en dag og måneder frem. Kunderne er såvel små som store og fordelt i brancherne: detail, produktion, service og hotel. Planlæg hvert land/afdeling for sig og få et samlet overblik for ledelsen.

Kontakt:
Book et uforpligtende møde på info(at)timeplan-software.com. Skriv AHK i mailen, da medlemmer tilbydes 10% på deres løsning.

TimePlan Software GmbH, Flensburg,
www.timeplan-software.com
.

Bodil Petersen

Medlemsservice
T 33 41 10 33
bp(at)handelskammer.dk