German Company of the Year 2016 | Denmark and the Global Economy

Bayer modtog den første German Company of the Year den 11. maj i København. Prisen blev uddelt af Copenhagen Capacity, Invest in Denmark og Dansk-Tysk Handelskammer for at hædre et tysk selskab i Danmark for deres succes. Pharma- og kemivirksomheden Bayer vandt prisen for deres engagement og succes i Danmark.

Helle Meinertz, generalkonsul og leder af Innovation Centre Denmark i München, bød velkommen til gå-hjem-mødet i Eigtveds Pakhus. Reiner Perau fra Dansk-Tysk Handelskammer præsenterede resultatet af Kammerets nyeste rundspørge blandt de tyske selskaber i Danmark. Virksomhederne havde bedømt erhvervsklimaet og rammebetingelserne. Gæsterne fik desuden et indblik i aktuelle tendenser i den globale økonomi og deres indflydelse på dansk økonomi fra Jacob Warburg, cheføkonom hos Udenrigsministeriet. Direktør for Copenhagen Capacity, Claus Lønborg, fortalte om, hvordan Danmark kan tiltrække og bibeholde udenlandske talenter og hvad udenlandsk arbejdskraft værdsætter ved Danmark.

Lars Thuesen, direktør for Eksportrådet, afslørede vinderen af German Company of the Year. Han overrakte prisen til Marion McPherson, CEO hos Bayer. Hun var beæret over anerkendelsen og så prisen som et bevis på det gode arbejde, som Bayer har leveret i Danmark. Hun sendte også en stor tak til medarbejderne. I år dystede Bayer, Lidl og Rohde & Schwarz om prisen.

Arrangementet sluttede af med networking og pindemadder.

Billeder